Şimdi Ara

Axess limit dusurmeme taahhütune chippara (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
537
Cevap
24
Favori
36.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akbank Free Axess için arasam chip para tanımlaması yaparlar mıdır?
  • 4000 den 1000 e düşürün dedim 90 tl verdi sanırım her 1000 tl ye 30 tl vermekte.
  • Free kartta geçerli mi?
  • Bende kredi kartimi kapatin dedim tmm beyfendi dediler kapattilar karti yuh yani insan kapatmak için ısrar ederdi kendileri kaybettiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim, 45 chip para da bana verdi, ilk adımda sisteme giriş için düşmesini istediğim tutarı söyledim onaylıyor musunuz dedi evet dedim, ikinci adımda sistemin ne kadar chip para verdiğini söylüyor bana 45 chip para verdi kabul ettim.

• Yalan söyleyerek 100 tl yi havada kapmak..

Hiçbiriniz elbetteki limiti düşürmek istemiyorsunuzdur, hatta aklınızzdan bile geçmemiştir..

Ama bankaya yalan söyleyerek düşürmek istediğinizi söylediniz ve 100 tl cepte..

Bu ve benzeri sdurumlarda kendiniz bi otokontrol sistemi geliştirin ve acaba bu yapılan ne kadar insancıl, ne kadar dürüst ve etik bir davranış ve karşı tarafa hak geçiyor mu, yalan söylemiş oluyor muyum diye bi düşünün.. Ondan sonra karar verin

Konuyu açan kişi... Bu yapılandan bir günah kazanıyorsan bil ki, bu durumdan yararlananlarınki de sana yükleniyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 25 Nisan 2017; 23:21:16 >
  • Teşekkürler, akşam akşam 100 TL kazandık
  • tesekkur ederim konuyu açana. 100 tl kaptık.
  • 100 tlde biz kaptık,paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.
  • Kart limitini 2 hafta once 4000 yapmistim dusurmek icin aeadigimda eski limitim olan 2350 nin altına dusemiyoruz diyor ve bu sebebten 45 tl teklif ediyolar. 45 tl benim icin karlı degil haziran başı 6 aylık taahut bitiyor ozaman 100 tl alırım zaten

• Arkadaslar limitim 28k kusurdu 2k kusure dusebiliriz onayliyor musunuz diye soruyor? Onaylayayim mi? Hic para filan teklif etmediler? Size nasil teklif ettiler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSN_vs_XBOXLive -- 25 Nisan 2017; 23:20:11 >
  • arkadaşlar dikkat edin axess kartlar için puan almak istiyenler... kartın 6 ay açık kalma koşulu diyor.. sonra kart aidatı kitlerler...free karlarda sorun zaten aidatsız kart
  • 5700 limitli freeyi 2850 ye düşürmek için 85

2000 limitli freeyi 1000e düşürmek için 30

2000 limitli axessi 1000e düşürmek için 30

2000 limitli kartlar tek hesaba ait.guzel oldu.tesekkurler

• 30 TL verdi. 3000---2000 e.
  • Siz alamadınız herhalde? Yalan söyleyecek durum yok düşürseler düşürecektik zaten gereksiz fazlaydı limit, bunun neresi yalan ? Kendileri teklif ediyor,kabul ediyoruz.Yalan bunun neresinde? Alan razı veren razı, vesselam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagles2 -- 25 Nisan 2017; 23:26:29 >
  • 85 kaptim bende konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 181501 -- 25 Nisan 2017; 23:28:50 >
  • Hiç kullanılmayan 2 wings var onlara alabilir miyim acaba

• chat kanalından 2 adet platinium kartıma 100+100 tl aldım tesekkurler arkadaslar :)
  • aropiko kullanıcısına yanıt
    3300 ü 2000 e 35 verdi free de

• Ben yapamadım beyler, vicdanıM el vermedi,durduk yere limit düşürme gibi bir niyetim yoktu çünkü

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.