Şimdi Ara

Axess limit dusurmeme taahhütune chippara (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
537
Cevap
24
Favori
36.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 500 düşürdün dedim onaylıyor musunuz dedi direk dur yav dedim puan vermiyor musunuz dedim, sistem otomatik öneriyor onu dedi sistem vermemiş, tamam dedim bırak kalsın fakirliğin gözü kör olsun o kadar limit boştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropzoft -- 25 Nisan 2017; 22:8:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online nerden yapıyorsunuz bilen yardımcı olabilir mi?

• tolder24 kullanıcısına yanıt
    Hocam akbank direkt internete gir alt tarafta canlı destek var ordan chat başlatabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100tl platinyum kartıma 30tl de axxes kartıma durup dururken akşam akşam yatarken 130 tl oyyyyyy konu sahibi ADAMSIN sağol,
  • Şaka sanmistim gerçekmiş oley 100 lira:)

• Bugün iş yerinden arkadaş kart aidatı alındığı için (axess gold) aradı kapatmak istediğini söyledi, 6 ay kapatmama sözüne karşılık kart aidat tutarı kadar 100tl chip para verdiler.

• 2000'den 500'e düşün dedim Free karta, 50 verdi. Sonra ek kart için kişi başı 15 verdi. Kart Free olunca ek kart maliyeti olmadığı için kabul ettim. 😅

• 7500 kusur limiti 3bin kusure dusurmek istedim. Neden dedi , baska banka kredi karti basvurusu icin limit aciyorum dedim. 100 teklif etti. Aldik. Tskler konu sahibi arkadas.

6 ayda 100 aliyorduk kart kapatmama icin. Haziranda yeniden alacaktik 1.5 ay one cekmis olduk. Yeni 6 ay taahut vermeyi one almis olduk.

Buarada 10 15 dk falan sira bekletti direkt mobil online islemlerde. Ve ilkinde teklif etti onaylayamadan baglanti gitti. Elinizi cabuk tutun lafi uzatmayin

• tolder24 kullanıcısına yanıt
    Ya da Direkt Mobilden telefonun android ise sağ üstte bulunan dörtlü karelere tıkla sonra, destek yazısının altında konuşma balonları var onlara tıkla

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Ben geçen sene iptal ettirdiğimde limit 40 bin idi

• yktzybl Y kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim gördüm açtım ama meşgul diyor.donanımhaberciler hücum etti sanırım :)

• Axess gold için 100 tl aldım free için de aynısını yapsam olur mu olursa ayıp olur mu?

valla fırsat bu fırsat 100 tl de free için verdi ,akşam akşam 200 tl bedavadan geldi,konuyu açan arkadaş totalin akaryakıt kampanyasından sonra en iyi fırsat bu bence sağol varol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtsrky45 -- 25 Nisan 2017; 22:37:2 >
  • 100 aldık, sağolun 😀

• free kart 3500den 1000e düşürün dedim 75chip verdi. konuyu açana teşekkür..

• 15000 limit vardı,3000 e düşürdün dedim,direk 100 TL chip verdi bende onayladım

• Axesse başvursak yetişirmiyiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 160 tl chip aldım teşekkürler

• bende limit artımı karşılığı 100 TL aldım

tekrar düşürmek istesem 100 TL daha alırmıyım acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

zaten kapatmamaya puan veriyorlardı. limit düşürmeme ne alaka onu anlayamadım.

kapatmamaya karşılık puan almıştım. limitimi düşürün dediğimde yine puan verecek kadar bonkör değillerdir.

online chat üzerinden de yapılabiliyor.

Bütün kredi kartları için tek limit uygulanıyor, kredi kartı limiti aylık belgelenebilir gelirin 4 katıdır. Bu limit tek kartta ya da istenilen sayıda karta paylaştırılarak kullanılabilir. Kredi kartı limitinizi tek başına kullanan bir kartınız varsa başka bankalardan kredi kartı çıkartamassınız tersini düşünürsek bütün limitinizi kullanan kart için limit düşürme talimatı verirseniz dolaylı yoldan "ben başka bir banka kredi kartı alacağım." Demiş oluyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Axess için 75 tl kaptık diğer wings kart için tekrar yapsak verirler mi acaba
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.