Bildirim
ay a bakın
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
beyler noolun yardım edin yaw -
yaw bu soru eskidi gıcık oluyom bu soruya araştır biraz var forumda heryerdebulabilirsin. -
tmm YARDIM ların için çok sağol -
quote:
Orjinalden alıntı: Tyronn
arkadaşlar sonun da bir sömürgemde ay çıktı ama ayın boyutuna bakın .
4472 km (0 /1 Alanlar)
ne yapiim ben bunu bunu genişletmenin bi yolu yok mu noolur yardım edin
bu ayı eksik malzemeyle yapmışın sen
bu ay gerçekten küçük ama tutup biri bunu sırf gıcıklığına yok etmez yine de ds nin de yok olma ihtimali var.
bece bu aya pek bişey yapma sadece istersen ilerde bi sıçrama geçidi yaparsın (eğer 1 ayın daha varsa ve uzaktaysa mobilizasyon açısından iyi olur)yeter radar felan çok gerekli değil. (aslında sıçrama da buraya çok lüks)
filonu bölgede güvenliğe alır salla küçük olsun ay olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkots -- 26 Temmuz 2006; 13:31:34 >
-
ya ben şeyi merak ediyorum ay merkez istasyonuyla istedğim kadar geliştiremez miyim bunu yan ialan açamaz mıyım? -
Her ay merkez istasyonu acitiginda ayda bos 3 alan acilir iki tane bina basar bi daha merkez basarsin yanliz bu ayin ust siniri biraz dusuk olacaktir onun bir formulu vardi ahanda buldum :)
Ay, savaş sonucu savunan gezegenin yörüngesinde çıkan harabedeki madenlerin birbirini çekmesiyle oluşur..
Harabedeki maden miktarı ne kadar fazla olursa Ay'ın büyüklüğüde o kadar büyük olur..
Ay Çıkma ihtimalleri vardır.. %1'den %20'ye kadar.. Ay'ın çıkma oranı %20'den büyük olamaz..
%20 ihtimalle çıkmaz, %2 ihtimalle çıkar.. Bu şans işidir..
Ay Alan Formülü (Gezegen Alan Formülü) :
[Ay'ın Çapı / 1000]² Örnek : [4472 / 1000]² = (4.vsvsv)² = 19.998
Yani sanirim maksimim alanin 20 falan olacak bence yeterli bir alan
6 Merkez 6 Radar 6 Robot 1 Sıçrama 19 yapıo zaten :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X