alman forumlar?ndan ?eviridir. kn 40 bn 38 ha 63 aa 30 kru 25 kg 30+50 gd 10 sonda 2 bu taktitle ay verdim ben ark. 600 kusur caplı idi yanlıs hatırlamıosam. ama bana 11 kere denedım cıkmadı
quote:Orjinalden alıntı: lazos yaww arkadaslar falla yazık olmasın filocuklara nelerlen büyütüyoz onları gösünüzü sevem sağlam bi taktik verin yazıktır günahtır yaaaww etmein eylemin :) Dedimya baba iki defa 5555 + 5555 sonda ile saldır hemen ay çıkar....
Kendi kendime geliştirdiğim bir Ay formulü .... Minimum zaiyatla max sonuç min 7400 km ay formülü ... 3 kere denedik 3 ünde çıktı 4. yü deniycem
quote:Orjinalden alıntı: snfsrs en kolay yöntem madenleri harcamadan oyundan çıkın babam yanlışlıkla böyle yaptı ay çıktı şansa bak
Alın tabi ay çıkartmanın garantisi yok ama çok olay yolu var alın ve zararınız en az oluyor 1.yol(750 hafif avci 50 komuta 15 kru kayıp edin çıkar) 2.yol(1 adet ölüm yıldızı kaybedin kesin çıkar)üstüne üslük acaip harabe gelir
ay çıkarmak için uğraşmayın önceki mesajda dediğim gibi madenleri haercamayı ve filoyu kaldıtmayı unutun çıksın