Şimdi Ara

AY CIKARMANIN SIRRINI ACIKLIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR AY ÇIKARMA OLAYI KOYACAGINIZ FİLONUN EN AZ 7000 LIK AY CIKARMASI LAZIM KI SIZINDE İŞİNİZE YARASIN. ARKADAŞLAR SAVAŞ RAPORLARINA HERGUN GÖZ ATIN. EGER O GUN YAPILAN SAVAŞLARIN ÇOĞUNDA AY ÇIKMIŞSA HEMEN DENEYIN. ARKADAŞLAR SERVERLERDE AY CIKARMA GUNLERI VAR. BU GUNLER GIZLI AMA SAVAŞ RAPORLARINDAN O GUNLERI ANLAYABILIRSINIZ. GÖRECEKSINIZ SIZEDE AY CIKACAK.

• kimin savaş raporlarından nasıl anlayacağız
  • Hangi oyun bu Ogame mi?
  • arkadaşım bence gunler gizli değil bence server yapılan savaşlara otomatik olarak ay dağıtıyor.hergün mesela 10 ay veya 5 ay gibi. bana göre bu
  • DELİNİN biri kuyuya tas atmıs 4000dh li cıkaramamıs

bırak bu ıslerı gızlı falan deıl bu ısler eger bole bısı doruysa ozman bunu orenen herkes ın her gezegene 1 ayı olur:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: *~MeLaNQoliQ~*

DELİNİN biri kuyuya tas atmıs 4000dh li cıkaramamıs

bırak bu ıslerı gızlı falan deıl bu ısler eger bole bısı doruysa ozman bunu orenen herkes ın her gezegene 1 ayı olur:D

kardeş ben bu sistemle tam yedi ay cikardim hepside ayrı sistemlerde 1. sistem 2. 3. 4. 5. 6. 7. ve ikiside bosta biraktim gezici som olmak üzere. 40. evrende ilk ondayim. eger ittifaginiz savascıysa onların savas raporlarindan anlarsiniz. degilse hangi evrende oynuyorsaniz o evrenin savas raporlarina bakin. yeni olanlara eger ay raporları cogunluktaysa hemen o gun deneyin.

• Savasi saldiran taraf kazandi!

Ele geçiriyor 60.071 Metal, 40.260 Kristal ve 12.595 Deuterium

Saldiran taraf toplam 0 ünite kaybetti. Savunan taraf toplam 757.000 ünite kaybetti.
    Su an bu alan koordinatlarinda bulunan : 50.400 Metal ve 50.400 Kristal. Bir Ayin ortaya çikma sansi 1 %
    Bosta bulunan anormal miktardaki metal ve kristal maddeleri birbirlerini çekiyor ve gezegenin etrafinda bir uydu olusturuyorlar.

vurulan filoda 28bn vardı sadece :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ogame'den mi bahsediyorsunuz?
  • ay çıkarmanın formulü buluşu icadı kılı tüyü falan hiç bir şeyi yok şans işi şans
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sky_

ay çıkarmanın formulü buluşu icadı kılı tüyü falan hiç bir şeyi yok şans işi şans

Bunu bir türlü kabul ettiremedik
  • Sırrı falan yok tamamen şans işi
  • %1 ile 8 ayın olur %20 ile hiç ayın olmayabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhanbb

%1 ile 8 ayın olur %20 ile hiç ayın olmayabilir

katılıyorum yalnız ne kötü olur dimi raporda ay çıkma şansı %20 bi bakıyosun ay may yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.