beyler burdakiler bile bu yazıya cevap attık diye cezalandırılabilir. ben bekliyorum yani.
quote:
Orijinalden alıntı: League0fLegends
quote:
Orijinalden alıntı: baris195
adminlerin yaşını merak ediyorum
Citizen 15 yaşında, fotoğrafı vardı. Adminlerin de çok fazla büyük olacaklarını sanmıyorum, taş çatlasın 18
hala 15 yaşındamı kaç sene oldu özelliğimi öyle
anında yazıcı çıktısı almıştım isteyem olursa tarayıcı falan uğraşabilirim
artık alışmalıyız, adminler kafasına göre davranıyor, fakeleriyle trollük yapıyor, hiçbir kuraldışı öge olmayan konuları sırf birkaç sayfa geri düştü kimse ilgilenmez diye siliyor, artık ciddi ciddi düşünmeye başladım acaba başka bir foruma falan mı göç etsem diye
quote:
Orijinalden alıntı: OneEighty
ben konudaki yazıları kaydetmiştim isteyene PM
pm
quote:
Orijinalden alıntı: relaxlife
quote:
Orijinalden alıntı: OneEighty
ben konudaki yazıları kaydetmiştim isteyene PM
bana at kardeşim.
beyler burdakiler bile bu yazıya cevap attık diye cezalandırılabilir. ben bekliyorum yani.
5000 karakteri geçtigi için pm atılmıyor yarın biraz kesip atarım
ben 2006 dan beri, bu foruma üyeyim özellikle son bir yıldır aşırı derecede kalitede bir düşüş var açılan her kültür paylsşımı her felsefik konuyu arada adamın biri Allah yazdı diye adamın mesajını sileceklerine konuyu kapatıyorlar 2 seneye buralarda kimse kalmaz zaten facebook aldı başını gidiyor adminler birbirlerini banlar durur artık :)
Ohaa adamın emekleri boşa gitti. O kadar yazmıştı ya.
sen daha akıllanmamışsın dostum bu konuyu açtığın için de 15 gün yemen gerek kurallara göre
bence rds ile iletişime geç, büyük ihtimal başıboş bi yönetici kaldırmıştır ama tekrar açarlar konuyu diye tahmin ediyorum.
adminlerden birinden mantık çerçevesi içerisinde cevap bekleniyor.
Dünkü barnabas incili konusuda kaldırılmış uzun olduğu için sonra okurum diye favorilere atmıştım.
mesuttttt mesuttttt adalet yok forumunda mesuuutttt
ben oyun bölümüne One Piece Tarzı Korsanlık Oyunu Arıyorum diye konu açtım konu silindi sonra herhalde anime bölümüne açmam gerek dedim oraya açtım oda silindi
Bilip bilmeden konuşmak ne güzel ne güzel. Forumun arama özelliğini kullanmadan konu açmak hesap sormak daha güzel. "AY'IN GİZEMİ" yazınca ilk sonuç