Şimdi Ara

AY'IN GİZEMİ, NASANIN İNSANLIKTAN GİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    DH konu dışı yöneticileri
  • istek üzerine up
  • ben konudaki yazıları kaydetmiştim isteyene PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneEighty

ben konudaki yazıları kaydetmiştim isteyene PM

bana at kardeşim.

beyler burdakiler bile bu yazıya cevap attık diye cezalandırılabilir. ben bekliyorum yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: League0fLegends

quote:

Orijinalden alıntı: baris195

adminlerin yaşını merak ediyorum

Citizen 15 yaşında, fotoğrafı vardı. Adminlerin de çok fazla büyük olacaklarını sanmıyorum, taş çatlasın 18

hala 15 yaşındamı kaç sene oldu özelliğimi öyle
  • anında yazıcı çıktısı almıştım isteyem olursa tarayıcı falan uğraşabilirim
  • artık alışmalıyız, adminler kafasına göre davranıyor, fakeleriyle trollük yapıyor, hiçbir kuraldışı öge olmayan konuları sırf birkaç sayfa geri düştü kimse ilgilenmez diye siliyor,
    artık ciddi ciddi düşünmeye başladım acaba başka bir foruma falan mı göç etsem diye
  • quote:

pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: relaxlife

quote:

bana at kardeşim.

beyler burdakiler bile bu yazıya cevap attık diye cezalandırılabilir. ben bekliyorum yani.

5000 karakteri geçtigi için pm atılmıyor yarın biraz kesip atarım
  • ben 2006 dan beri, bu foruma üyeyim özellikle son bir yıldır aşırı derecede kalitede bir düşüş var açılan her kültür paylsşımı her felsefik konuyu arada adamın biri Allah yazdı diye adamın mesajını sileceklerine konuyu kapatıyorlar 2 seneye buralarda kimse kalmaz zaten facebook aldı başını gidiyor adminler birbirlerini banlar durur artık :)
  • Ohaa adamın emekleri boşa gitti. O kadar yazmıştı ya.
  • sen daha akıllanmamışsın dostum bu konuyu açtığın için de 15 gün yemen gerek kurallara göre

bence rds ile iletişime geç, büyük ihtimal başıboş bi yönetici kaldırmıştır ama tekrar açarlar konuyu diye tahmin ediyorum.
  • adminlerden birinden mantık çerçevesi içerisinde cevap bekleniyor.

Dünkü barnabas incili konusuda kaldırılmış uzun olduğu için sonra okurum diye favorilere atmıştım.
  • mesuttttt mesuttttt adalet yok forumunda mesuuutttt
  • ben oyun bölümüne One Piece Tarzı Korsanlık Oyunu Arıyorum diye konu açtım konu silindi sonra herhalde anime bölümüne açmam gerek dedim oraya açtım oda silindi
  • Bilip bilmeden konuşmak ne güzel ne güzel. Forumun arama özelliğini kullanmadan konu açmak hesap sormak daha güzel. "AY'IN GİZEMİ" yazınca ilk sonuç

http://forum.donanimhaber.com/m_65173761/mpage_1/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.