Şimdi Ara

AY'la İlgili Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aydan filo nasıl takip edilir?Ve aydan başka ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz?

Ay Merkez Istasyonu (Kademe 3)
    Radar Istasyonu (Kademe 1) kademeleri bunlar ama bir türlü olmadı daha doğrusu ben yapamadım.

• radar istasyonuna göre filo takip etme sınırın vardır.Seviyeni karesinin 1 eksiği galiba.Bunu galaksiye girip isimlerin üstünde işaretçiyi tutunca görürsün.Eğer radar diye yazı çıkıyorsa o kişinin filosunu görebilirsin.Tabiki adamın filosu hareketliyse.Yerdeki filoyu göremessin.

Şimdi taktiğğe gelelim.İlk önce gözünü birine kestireceksin.Günde 5-10 kere sondalayıp filosunu öğreneceksin.Daha sonra bi gece yarısı adam filosunu kaldıracak sen saat 3-4-5 gibi casus atıcan bakıcan filo yerde değil.Sonra hemen bi radar ve filoyu göreceksin.Bir yere nakliyeye veya sökmeye gidiyor.Geri dönüşünü bekleyeceksin.Tabi bu sırada senin gemiler ne kadar sürede onun gezegenine gidiyor onu hepsaplayıp onun filo indikten 1-2 saniye sonrasına filonu göndermiş olacaksın.Tabi daha önce GD lerini göndermiş olman gerekir yoksa çöp gider :) Bu kadar.Biraz zahmetli ama milyonlarca maden çöp çıkartabilirsin.Sen şimiden geri dönüşümcü basmaya başla 100lerce.

• quote:

Orjinalden alıntı: derkin

radar istasyonuna göre filo takip etme sınırın vardır.Seviyeni karesinin 1 eksiği galiba.Bunu galaksiye girip isimlerin üstünde işaretçiyi tutunca görürsün.Eğer radar diye yazı çıkıyorsa o kişinin filosunu görebilirsin.Tabiki adamın filosu hareketliyse.Yerdeki filoyu göremessin.

Şimdi taktiğğe gelelim.İlk önce gözünü birine kestireceksin.Günde 5-10 kere sondalayıp filosunu öğreneceksin.Daha sonra bi gece yarısı adam filosunu kaldıracak sen saat 3-4-5 gibi casus atıcan bakıcan filo yerde değil.Sonra hemen bi radar ve filoyu göreceksin.Bir yere nakliyeye veya sökmeye gidiyor.Geri dönüşünü bekleyeceksin.Tabi bu sırada senin gemiler ne kadar sürede onun gezegenine gidiyor onu hepsaplayıp onun filo indikten 1-2 saniye sonrasına filonu göndermiş olacaksın.Tabi daha önce GD lerini göndermiş olman gerekir yoksa çöp gider :) Bu kadar.Biraz zahmetli ama milyonlarca maden çöp çıkartabilirsin.Sen şimiden geri dönüşümcü basmaya başla 100lerce.

Peki adamın filosunu radarda nasıl görebilirim veya daha açık sorayım radar nereden ve nasıl kullanılıyor?

• Dedim ya.Ayına geliyorsun.Galaksiye giriyorsun(tabi bunlar için deut nakli yapmalısın)sonra radar istasyonuna göre menziline bağlı olarak(mese 1 se 2 yanı filan gibi tam hesabını bilmiyorum) güneş sistemindeki birinin üstüne(isminin üstüne) geliyorsun 1-2 saniye bekleyince radar diye yazı çıkar ve tıkllıyorsun.Menzil veya 5000 deut yoksa bu işlemi yapamssın.Her baktığın 5000 yakar.Sanırım şimdi anlatabildim.kısaca aydan galaksiye gir ve izlemek istediğinin adının üstüne tıkla.Radar yazısı çıkarsa görürsün filoları.Yeni bir pencere açılır orda ne nereye gidiyor görürsün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

Dedim ya.Ayına geliyorsun.Galaksiye giriyorsun(tabi bunlar için deut nakli yapmalısın)sonra radar istasyonuna göre menziline bağlı olarak(mese 1 se 2 yanı filan gibi tam hesabını bilmiyorum) güneş sistemindeki birinin üstüne(isminin üstüne) geliyorsun 1-2 saniye bekleyince radar diye yazı çıkar ve tıkllıyorsun.Menzil veya 5000 deut yoksa bu işlemi yapamssın.Her baktığın 5000 yakar.Sanırım şimdi anlatabildim.kısaca aydan galaksiye gir ve izlemek istediğinin adının üstüne tıkla.Radar yazısı çıkarsa görürsün filoları.Yeni bir pencere açılır orda ne nereye gidiyor görürsün.

çok sağol

• Birşey daha soracaktım bu şekilde ne kadar uzağı tarayabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.