Şimdi Ara

AY NASIL ÇIKARTA BİLİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR OYUNDA AYI NASIL ÇIKARTA BİLİRİM.NE YAPMAM GEREKİR.BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM

• Ay çıkatmanın bi formülü yok arkadaşım ama şansını arttırmanın yolları var. Savunmasız bi gezegenine 30-40 tane komuta bilimum hafif avcı filan bırak ve birinin çarpmasını bekle. Çıkarsa şansına çıkmazsa kaderine...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEVIL_34

ARKADAŞLAR OYUNDA AYI NASIL ÇIKARTA BİLİRİM.NE YAPMAM GEREKİR.BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM

Arkadaşım açtığın bir konuyu tekrar neden açıyosun,millet görsün istiyosan up yaparsın.biz forum kirlenmesin diye uğraşıyoz sen napıyon ayrıca sorduğun soruyla ilgili forumda onlarca konu açıldı biraz araştırmacı olalım lütfen
  • @cem_gs ye katılıyorum
  • Ewtt haklısınız forum kirliliği oluyoo
  • attığım mesajı göremedim benim makinada bir problem var o yüzden bazen göremiyorum 1 den fazla msj atmak zorunda kalıyorum
  • ay çıkarma formülü var !
    vermiyorum oyuna ayıp olur. herkezde ay olur hak eden var etmeyen var.
    86 ha %1 sans eder kucuk bir ay yapar.
    1700ha % 20 sans eder 8000 ustu ay yapar.

tiyo saldırılar arasını 3 sn den fazla tutmayın. gdler son saldırı ardından 6sn sonra (en gec gelsin).
    not ha sart değil.4k lık ne olursa 86 ile çarp o kadar unitelik istersen casus sondası yolla.
    1 ay bir işe yaramaz (radardan baska) en az 2 tane gerek. ekonomini saglama al 5000 civarı ha gitsede sana koymayacak duruma gelsin. Ya da baska evrende oynayan arkadasından sana ay yapması için yardım iste. 5000 ha yapmak en fazla 10 12 gün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkots -- 19 Şubat 2006 23:05:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.