Şimdi Ara

AY YILDIZ OYUN GRUBU ( SAHURA KADAR AÇIĞIZ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
9
Favori
14.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cgtyzl

Herkese hayırlı aksamlar ve hayırlı yıllar diliyorum...her akşam online olarak bf 3 oynuyorum benıde aranıza alırsanız çok memnun olurum bende artık turk olmayan takımları yenmek istiyorum:)ismim Cagatay yaşım 29 evliyim istanbulluyum akşamları 7 den sonra müsait oluyorum headsetim yok ama en yakın zamanda alıcam şimdiden teşekkurler..

hosgeldim çağatay hocam.yukarıdaki arkadaşlara yazdıgığım msjı aynen okuyabılırsın.PSN adreslerımızı ekleyerek ıstedıgın zaman gelebılırsın.tanıştığımıza memnun oldum.PSN adresinide yazarsan sevınırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamarxxx -- 1 Ocak 2013; 21:23:45 >
  • Herkese günaydın;dünkü muhteşem maçlarımızdan sonra Serkan Fİfa yı satıp Pes almaya karar vermişti.Malum yenmedik takım bırakmadık:sıkıyor tabi bir süre sonra.Geç saatlere kadar tartıştıktan sonra en son iki takım oluşturup kendi aramızda oynamaya karar vermiştik.Ben çıktıktan sonra bir değişiklik olduysa kalan arkadaşlar bir güncelleme yaparlar ise iyi olur.Eğer kendi aramızda oynayacaksak,Serkan Fifa yı satarak bir çılgınlık yapmasın!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan mgs -- 2 Ocak 2013; 9:47:30 >
  • kendi aramazıda nasıl oynucazki random maçlar gelmiyormu ?
  • friendly maçlar yapılıyor galiba
  • Evet arkadaşlar.

Ufak bir araştırma sonucu pes 2013 oyununda efsane ol modunda 11 kişinin aynı takımda aynı anda 11 kişiye karşı maç yapabildiğini onaylatmış bulunuyorum.

Herkes kendi oyuncusunu yaratıp geliştiriyor aynı fiafa da oldugu gibi.

Sonra aynı takıma transfer olup takım oalrak maç yapmaya devam ediliyor.

Ayrıca online özel odalarda standart takımlar ile 4-4 olarak karşılıklı 8 kişi gene online oynayabiliyor.

özel odalarda fikstür ve puan durumu hazır bir şekilde maçlar yapılıyor.

Efsane modunda rastgele karşımıza takım çıkartıyor sanırım aynı fifa daki gibi. ben bir pes 2013 alıp denemelere başlıyorum hatta 2012 ler şu an piyasada 30 tl mevcut 2012 oyunu üzerinde de bu format mevcut. 2012 de alarak bunu yapabiliriz çok daha ucuza gelecektir.
  • Valla ben pes e gecilmesi taraftariyim. Zaten fifa 5 kisi ortak alinip kisi basi 26 liraya gelmese hayatta oynamazdim. Tamamen duygusal sebeplerden pes i satmistim. Yoksa pes benim sebebi varligim gönlü sultanimdir. Ps1 den beri ki o zamanlar pes falan yoktu winning vardi senelerce araliksiz oynadim. Diger abilerimiz de bir ses etsin, onlar diyecek ? Bu arada soyle bir yanlis algi olmasin, sanilmasin ki biz pes e gecince 11 vs 11 de ortaligi dagiticaz. Bfde belirli seviyeye gelene kadar cok ugrastik, 200 300 saatin aldinda oynayanimiz yok , simdi istiyoruz ki iki gunde fifada usta olalim herkesi dagitalim. Yok öyle bir sey. Günümüzde oyunlar artik karmasik bi dunya tus kombinasyonu oyun ici farkli durum var. Bunlara alismak icin oyunu ögrenmek, emek vermek lazim. Yoksa pes de alsak bir sey degismez 2 haftaya sikiliriz.

Ben pes yahut fifa arasinda secim yapana kadar iki takim olusturalim karsilikli oynayalim diyorum. Seviye olarak birbirimize yakiniz, killzoneda da yapardik boyle yine ayni tadi yakalayabiliriz. Hele ki kadrolari da kemiklestirirsek rekabet olusur, muhabbetler takilmalar falan hos olur. Bunu bu aksam deneyelim bence.

Ben, alper, alimamak, ömür, ömer abiler vs

Mehmet, burak, serkan, bekir, metehan abiler..

Ne dersiniz ? Unuttugum biri varsa dünden eklesin kendini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana Pes aldıktan sonra;bu seferde Fıfa ya dönelim gibisinden yakınmaları duyucakmışız gibime geliyor.Bence 2014 e kadar fıfa ya devam edelim,yeni oyun motoruna göre daha sonra karar veririz diye düşünüyorum.Fifa da belli bir seviyeye geldik,artık en azından yenilmeyi öğrendik.Yenildiğimiz zaman çeşitli bahaneler ile kendimizi haklı çıkartıyoruz ki;bahanelerin hepsi geçerli bahaneler.Pes te bahane bulmak zor olacak.Bence iki takıma ayrılıp karşılıklı oynamayı deneyebiliriz.Ayrıca Serkan,fifada zaman zaman karşı takımın sesini diye duymamıza izin verdiğini de soruyor;bunun cevabını iki ayrı takıma bölünüp oynadığımız zaman tecrübe edeceğimizden hiç şüphem yok.Karşılıklı atışmak zevkli olabilir.Daha bence fifada PES etmiyelim.
  • Tufanın kadroları bana uyar fakat yenilince direkten döndü,momentum oldu,hakem hakkımızı yedi,tek kale oynadık,lag oldu,kapı çaldı,elektrik gitti gibi bahaneler olmasın.
  • ya ii guzel alıırız da 6 ay once fifa12 1 ay önce fifa13 şimdi pes13 walla parayla alınıyor bunlar :)
  • Pes diyenler demosunu bir indirip oynasınlar,oyunu almadan önce mutlaka denesinler.Beğendikleri takdirde oyunu almalarında bir sakınca yok zaten,önemli olan oyunu beğenerek oynamak.
    MART ayında zaten GTA 5 çıkacak; çoğu kişi istemesede alacak,multisi iyi olursa uzun süre GTA 5 oynarız,ekimde de BF4 çıkar,başka da oyun uzun süre oynamayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan mgs -- 2 Ocak 2013; 12:12:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalamarxxx

ya ii guzel alıırız da 6 ay once fifa12 1 ay önce fifa13 şimdi pes13 walla parayla alınıyor bunlar :)

müdür olunca dokunmuyor tabi;buraya yazıyorum Mahmut bizide yakında tanımaz
  • God of war in yeni oyunu turkce olacak. Mehmet abi onun kapali betasini cok begenmisti. Acik betasi da yakin bir zamanda gelecek olmasi lazim. 4 vs 4 oynatiyor diye duymustum, ilginc olabilir. Hele onu da bir deneyelim.

Ben aksama yeni takimi kurar, bizim kadrodaki abilerime daveti yollarim. Katilim olursa ilk macimizi da yapariz :)

• Serkan bastini sattımı acaba?Satmadıysa aksama üzeriz sizi.
  • Ben anyye gectiim mi dengeler degisir

• Pes ile fifa arasındaki fark şu arkadaşlar.

PEs daha arcade bir oyun biraz daha kronikleşmiş bir işlevi ve bilgisayar aklına sahip. Pası atacağınız adama yönelmeniz ve o kuvvette tuşa basmanız topun yerine ulaşmasını mümkün kılıyor.

FİFA'da ise ben daha pas nasıl veriliyor çözmüş değilim. Topu istediğin adama atamıyorsun. Koşu yolu desen hak getire. bi vuruyo yan sahadan al topu. :)

Alışkanlıklar itibariyle ikisinide oynayan biri olarak yapı olarak PES FİFA'dan iyi demiyorum!!! çok daha basit diyorum.

11 kişi aynı anda oynayacak isek çok daha basit bir konstrol sistemi ve çalım atma şekline sahip olduğu için pes diyorum.

PES 11 in serverlarına baktım demin açık keza 12 de öyle. PES11 bile alsak iş görür lakin 12 30 TL ye satılırken bence kimseyi üzmez bu:))) Üstelik BOX oyun bu fiyata bence zamanımızı değerlendirir bile.

Be net söylim. ben 1 senede oynasam FİFA'da bişey yapamayacağımdan eminim. 2000 yılından beri PES oynayan biri olarak her versiyonda değişiklikler olsada oyun oynama şekli ve genelde bir öncekinin aynı olduğundan çok zorlanmıyorum. Ha FİFA devam derseniz eyw gene alırım da ben cidden FİFA oynayamıyorum. 12 de yaşadık bunu aldık oynamadan gitti 13 te farklı olur sanmıyorum. Sorun oyuncunun gelişmesi diyorsanız onu ayrıca irdelemek lazım keza ben sağa top atmak isterken topu sola atan oyunculara gıcık oluyorum. Nasıl bir gelişim bu :)))) yeteneksiz olursun anlarımda sağını solunu bilmiosan ne işin var sahada:))))

• Serkan ile konuşabilen oldumu?Bastin bu akşam sahaya çıkabilecekmi?Mehmet;Bekir le senin durumun ne?Biz kadromuzu kurarım da rakip çıkmazsa hiç değilse hükmen galip sayılırız.
  • Mahmut abi serverler acik tamam da pes 12yi oynayan cok oyuncu kalmamistir, rakip oyuncu bulmak sikinti olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalamarxxx

quote:

Orijinalden alıntı: cgtyzl

Herkese hayırlı aksamlar ve hayırlı yıllar diliyorum...her akşam online olarak bf 3 oynuyorum benıde aranıza alırsanız çok memnun olurum bende artık turk olmayan takımları yenmek istiyorum:)ismim Cagatay yaşım 29 evliyim istanbulluyum akşamları 7 den sonra müsait oluyorum headsetim yok ama en yakın zamanda alıcam şimdiden teşekkurler..

hosgeldim çağatay hocam.yukarıdaki arkadaşlara yazdıgığım msjı aynen okuyabılırsın.PSN adreslerımızı ekleyerek ıstedıgın zaman gelebılırsın.tanıştığımıza memnun oldum.PSN adresinide yazarsan sevınırım.

çok teşekkür ederim psn:cgtyzl

arkadaşları eklerim..
  • Gunaydinlar, bir metrobus yolculugunda daha sizinleyim :)

• Günaydın herkese bol kazançlı mutlu bi gün dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.