Şimdi Ara

AY YILDIZ OYUN GRUBU ( SAHURA KADAR AÇIĞIZ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
9
Favori
14.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mahmut hocamın da dediği gibi biz kendi aramızda pes oynamaktan büyük keyif aldık. Ama 11 vs 11 için ne yazık ki pes12 uygun değil. Herkes 13'e geçmiş. Ama oynanış tarzı olarak pes bana daha çok hitap ediyor. Fifa ve onun detaylarını anlamaya ne vaktim ne de sabrım uygun değil. Ama diğer takımlara karşı oynamak istediğimizde fifa13e geleceğiz. Fifa13 ü ekibimizdeki birçok arkadaşta bulunması sebebiyle elimizden çıkarmayı düşünmüyoruz. Oyun olarak muhabbeti esas almamız nedeniyle fifada da aynı şekilde keyifli vakit geçiririz hatta ne oynarsak oynayalım ben yine keyifle oyanayabileceğimizden de eminim. Arada pes12 arada fifa sıkça bf derken yuvarlanır gideriz.

klan maçlarını da naçizane tavsiyem perşembeden cumaya çekmemizdir. Yoğun çalışma temposu sürekli online olmamızın önünde ki en büyük engel.(çalış çalış çalış belki dünyanın sonuna erişirim...hayret bişey yaa:))

Saygılarımla
    Serkan

• Günaydın millet.
  • Arkadaslar bugun ortak bi saat belirliyelim pro yapalim olmazmi??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 21.30 da pro club lobisinde olurum;kimse gelmezse de iki kişi,istersen oynarız.Zaten iki kişi başlamışdık.Sahiden bir numara nerde bu arada?
  • KLAN MAÇI BATTLEFİELD 3

TARİH:11 OCAK CUMA
    SAAT:22:00
    TAKIMLAR:ATA&TRAY
    KURALLAR:HERŞEY SERBEST
  • klan maçı herkese açıktır.haritaları konuşuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamarxxx -- 9 Ocak 2013; 12:02:38 >
  • Seinne crossing metro bazar olursa güzel olur

• Ben sinavlarim dolayisiyla katilamayacagim alper abi. Simdiden hepinize basarilar dilerim, vurdugunuz head shot olsun :)

• KLAN MAÇI
    TRAY-InBR

CUMARTESİ
    21:00
    %100 burnmap tdm canal 2x metro 2x caspian +1 bazaar (2-2 olursa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamarxxx -- 10 Ocak 2013; 11:22:04 >
  • Caspian da bir ton tank var yine son anda gelip tank yok demesinler, koca harita tanksiz kos kos nereye kadar :)

• Kolay gelsin iyi eğlenceler aranıza katılmak isterim yer varsa psn : sonerdrmus sıksık FİFA 13 de onlien oluyorum bf3 yok ama en kısa zamanda almayı düşünüyorum teşekkürler..
  • Az cok demeyelim arada mesaj yazalim :)

• aradaşlar noldu dun geceki klan maçlarımız elektrikler gittiği için oynayamadım..bu arada maçlarda adamımdan dolayı biraz güçsüz kaldım kusura bakmayın..
  • Hakikaten maçların sonucu ne oldu?
  • Bugünde klan maçımız var değilmi?Bir güncelleme yaparsak iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan mgs

Bugünde klan maçımız var değilmi?Bir güncelleme yaparsak iyi olur.

metehan pm attım bi bakarmısın..
  • dun yendik ya.bugun saat 21:00 da klan maçımız var.herkes gelebilir.

speranzaaa hocam ilk mesajımı bir okuyup isim/yaş/memleket halinde yazarsan sevınırım
  • Bakıyorum Çağatay
  • Adamının yeni olması;hatta eski olsa bile kötü oynaması bile bizim klan için önemli olmayan bir ayrıntı.Alper in de müsadesiyle yeni katılan yada katılacak arkadaşların bilmesi gereken tek şeyin eğlenmek amacıyla oynadığımızı bilmelerini belirtmek isterim.O nedenle adamının yeni olmasını kafana takma,canını o yüzden sıkma,bu arada da klanımıza hoşgeldin.

Hangi headsetin iyi olduğunu sormuşsun,bu konu çok bildiğim bir konu değil;headset konusunda Alper'e danışırsak bence yanılmış olmayız.Headset almadan önce mutlaka iyi bilen birine sormanı ve ps3 e uyumlu olup olmadığını öğrenmeni tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.