Şimdi Ara

AY YILDIZ OYUN GRUBU ( SAHURA KADAR AÇIĞIZ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
9
Favori
14.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bf3 de klan maçı varmı,malum bugün perşembe
  • yok.olsa ateş soylerdi.ama akşam gelirseniz yaparız rush fılan aramızda.
  • yeni imzayı kullanmak isteyen arkadaşlar için kod aşağıdadır.

[center][image]http://www.resimyukle.biz/upload/images/MVLQ.png[/image][/center]
  • Buyuk derbiye sayili saatler kala AYYILDIZ CF in ilk on biri belli oldu :

Kalede any, geri dortlunun saginda any, solunda any, ortada any, onun yaninda any, defansin onunde yine any ve alman gurbetcisi apaci tsavran. sag acikta misirli alimamak, sol acikta brezilyali omariu, forvet arkasinda ise gurcu omur ozturk un forma giymesi bekleniyor. Tek forvette ise alimamak in misir milli takimindan arkadasi alper alp gorev alacak. Gelismeler simdilik bu kadar, merkez....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedekleri soylemeyi unuttuk. Yedekler ise su isimlerden olustu :

Yedek kaleci any, stoperler any ve any, defansif orta saha any, sol acik any, sag acik any ve nobetci golcü genc any...

• O zaman aksama randevulasalim mi fifa icin

• Abi ben whatsapptaki muhabbetten randevulastik diye anladim

• tufancım wasabi sosumuza ortak olmayan olamayan arkadaslarımız için yazdım.
  • Hayırlı cumalar olsn cümleten.
  • Hayırlı cumalar ;)

Geçen günlerde yeni iki arakdaşımızlada oynama fırsatı buldum bilmiyorum onlar beni server da farkettilermi ama ikiside kademelerine göre gerçekten iyi oyuncular.

BF3 te ilerleyen günlerde daha sıkça beraber oluruz inşallah.
  • Çağatay,FİFA da pro club oyuncun varmı?Yoksa bir oyuncu yap,klube katıl;gol sıkıntımız muazzam.
  • %20 ye ulaştım iniyor:) hayırlısıyla bu gece sabahlar olmasın diyorum:) fifada esip gürlim biraz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan mgs

Çağatay,FİFA da pro club oyuncun varmı?Yoksa bir oyuncu yap,klube katıl;gol sıkıntımız muazzam.

Tamam hocam yaptım bıtane forvet ama çok duşuğum hala yukseltmem lazım adamımı..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katatonia10

Hayırlı cumalar ;)

Geçen günlerde yeni iki arakdaşımızlada oynama fırsatı buldum bilmiyorum onlar beni server da farkettilermi ama ikiside kademelerine göre gerçekten iyi oyuncular.

BF3 te ilerleyen günlerde daha sıkça beraber oluruz inşallah.

Aynen hocam senı gorupte gırmıstım zaten ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar belki benim gibi görmeyenlerde vardır diye sizlerle paylaşmak istedim filmin fragmanı bile beni yerlere yatırmayı başardı mutlaka seyredin. http://www.youtube.com/watch?v=TCgTxy_T1rY
  • ii haftalar herkese.
  • İyi haftalar cümleten bol kazançlar
  • arkadaşlar forumu biraz hareketlendirelim pls.whatsuppdan yazısıoz ama burdan takip eden arkadaşlarda var.
  • Bu hafta klan maçı olacakmı?Pes oynayan arkadaşların yorumlarını da bekliyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan mgs -- 7 Ocak 2013; 15:28:58 >
  • Pes2012 alarak Serkan hocamla birkaç maç yaptık. Öncelikle FİFA daki gibi 11-11 maç yapma olasılığı yok bunu net bir şekilde anlamış bulunuyorum. Bunun nedenide topluluk olarak takımların kurulup bu şekilde mücadele edilmesi ancak Tufanın da dediği gibi rakip bulmakta zorlanıyor makine.

PES2013 e geçmiş durumda herkes.

Topluluk kurmadan manuel olarak lobi odalarında 4-4 toplam 8 kişi maç yapmak mümkün. Serverlar gayet hızlı.

Ama takım kurup liglerde mücadele etmek biraz zor.

Oynanış olarak ben kendi adıma mukayese bile etmem açıkçası iki oyunu FİFA benim için uzay gemisi gibi. PES e geçince bisiklet sürüyormuş hissi veriyor.

Paslaşma ve top hakimiyeti çok daha kolay ve seri. Tepkimeler daha hızlı.

Kendi aramızda maç yapcak lig turnuva kuracak ise biçilmiş kaftan diyebilirim. Zaten 8 kişiye ulaşacağımızıda sanmıyorum pes2012 de.

Sonuç itibariyle alternatif olarak takım takım birbirimize karşı maçlar yapabiliriz diğer türlü oynamak istersekte fifa daha avantajlı.

PES 2013 te ise topluluk maçlarının gayet yoğun olduğunu söyleyebilrim. Foruma göz atarsanız yazışmaları ve yorumları okuyabiliriniz.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.