Şimdi Ara

Ayağım Burkuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen hafta ayağım çok kötü burkuldu. Bloka çıkarken arkadaşla çarpışıp ters bastım . hemen şişmeye başladı bileğim, doktora gittik alçıya kaldı 1 hafta sonra gel dedi . dün gittim baktı biraz şişikti bileklik verdi . ayağım yürürken falan hiç ağrı yapmıyor . ama iç ve dış tarafta gözle görülür şişlik var neden olabilir ?

• yardım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aty27 -- 12 Nisan 2012; 22:49:43 >
  • Banada olmustu bı ara annem kremle ovdu sardı sarmaladı yastığın ustune koydu basarken acımıyo ama dokununca acıyodu 4-5 gun sonra duzeldi. Seninki sert olmus galiba bidaha doktora gorun bence.

He tabi 3-4 gun bekle zamana bırak duzelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıIRYaNiMaYIı -- 12 Nisan 2012; 22:56:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıIRYaNiMaYIı

Banada olmustu bı ara annem kremle ovdu sardı sarmaladı yastığın ustune koydu basarken acımıyo ama dokununca acıyodu 4-5 gun sonra duzeldi. Seninki sert olmus galiba bidaha doktora gorun bence.

alçı da şişlik yapmış olabilir diyorum ama?
  • Alçı şişlik yapar bir yakınım kolunu kırdı bilek şişmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aty27

quote:

Orijinalden alıntı: ıIRYaNiMaYIı

Banada olmustu bı ara annem kremle ovdu sardı sarmaladı yastığın ustune koydu basarken acımıyo ama dokununca acıyodu 4-5 gun sonra duzeldi. Seninki sert olmus galiba bidaha doktora gorun bence.

alçı da şişlik yapmış olabilir diyorum ama?

Okuduğum yere göre "Bir günde 3-4 kez buz uygulanması.Buz parçalarını plastik bir torbaya koyup, ıslak bir havluyla sakatlana bölge üzerine sarın. Bu uygulama 20 dakika sürmeli ve Sık sık yapılan hafif masajlar şişmenin azalması ve rahatlamasına neden olacaktır" diyor.

İstersen siteyi ozelden gonderiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıIRYaNiMaYIı -- 12 Nisan 2012; 23:07:49 >

• Bloka kalktın bloka bloka hmm bloka neyse gecmis olsun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.