Şimdi Ara

AYAĞIM KOKUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eskiden ayağım kokmazdı hatta 3-4 gün aynı çorabı bile giysem ayagımı hiç yıkamasam bile kokmuyordu ama son 1haftadır hergün çorabımı değiştirmeme ragmen hatta evden çıkmama ragmen sadece terlik giydiğim halde bile kokmaya başladı ayaklarım . birde çok kaşınmaya başladı sizce bi rahatsızlık mı var ?

• KOYUN İLE KEÇİNİN FARKLARI NELERDİR BİLİR MİSİNİZ ????
  • mantardır mantar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

KOYUN İLE KEÇİNİN FARKLARI NELERDİR BİLİR MİSİNİZ ????

koyuna yürü dersin yürür dur dersin durur. keçi ise dur dersen durmaz yürü desen yürümez dağ bayır dinlemez tırmanır kendi bildiğini okur yani sürü psikolojisine en uygunsuz sürü hayvanıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicool

mantardır mantar

görüntüde birşey yok ama
  • Hmm.. İlginc..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir legene sicak su konur, 3 kapak tenturdiyot konur, 3 kapak oksijenli su konur. bir hafta boyunca 10dakika bekletilir ve ayak sabunsuz olarak iyicene ova ova yikanip durulanir. 1 hafta sonra ayaktaki koku yapan mantardan eser kalmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayak Kokusu
    13 yıl önce açıldı
    Elim ayağım titriyor
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eczacıya anlat durumu bunla ilgili bi şey versin sana... bu merhemler/kremler ucuz oluyo zaten...

Ayrıca genel olarak ayak kokusu için de ayakkabınızın ya da çorabınızın içine dökeceğiniz bir çay kaşığı karbonat ayağınızın ve ayakkabınızın kesinlikle kokmasını önleyecektir...

Haftada bir ya da 15 günde bir bir çay kaşığı yeterli oluyor ayakkabıların bir teki için...

Yıllarca ayakk kokusu çektim denemediğim ilaç merhem hap kalmadı kesin çözümü kocakarı işi gibi gözüken karbonatla buldum... Kalın sağlıcakla...
  • lotrimin...
  • bu mantar niye olur ? kimsenin ayakkabısını giymem kimseye ayakkabımı giydirmem günde 1 en fazla 2 saat ayakkabı giyerim . bayramda kurban işleri ile ugraşırken eski bir ayakkabı giymiştim (yine benim ayakkabımdı) ondan olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KötüKediŞero

Eczacıya anlat durumu bunla ilgili bi şey versin sana... bu merhemler/kremler ucuz oluyo zaten...

Ayrıca genel olarak ayak kokusu için de ayakkabınızın ya da çorabınızın içine dökeceğiniz bir çay kaşığı karbonat ayağınızın ve ayakkabınızın kesinlikle kokmasını önleyecektir...

Haftada bir ya da 15 günde bir bir çay kaşığı yeterli oluyor ayakkabıların bir teki için...

Yıllarca ayakk kokusu çektim denemediğim ilaç merhem hap kalmadı kesin çözümü kocakarı işi gibi gözüken karbonatla buldum... Kalın sağlıcakla...

ayakkabiya karbonat zarar vermez dimi hocam?

• Benim ki peynirli cipsler gibi kokuyor
  • Ayagini kes

• quote:

Orijinalden alıntı: qolpaa

Benim ki peynirli cipsler gibi kokuyor

oha aynı kokuyor
  • ayaklarin kasinmasini bilmemde ayakkanini bi yikat derim

• TERKUR isimli kremi öneririm.
  • kokunun kaynagı herhalde terlikmiş. sürekli giydiğim terlik kokuyor bugünde itibaren farklı bir terllik giyecegim koku devam ederse ayagımdan olduguna kesin inanacagım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

quote:

Eczacıya anlat durumu bunla ilgili bi şey versin sana... bu merhemler/kremler ucuz oluyo zaten...

Çok fazla dökersen bazı ayakkabılara zarar verebilir...

Çok çok fazla dökünce ayakkabının yanlarından beyazlıklar taşabilir...

Ölçülü olmakta fayda var ama ben genel olarak zarar görmedim...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

quote:

Çok fazla dökersen bazı ayakkabılara zarar verebilir...

Çok çok fazla dökünce ayakkabının yanlarından beyazlıklar taşabilir...

Ölçülü olmakta fayda var ama ben genel olarak zarar görmedim...

ne kadar dökmeliyim sence

• Noluyo lan burda?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.