Şimdi Ara

Kış geliyo ayaklarım buz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
3.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her kış ayaklarım daima üşür,ne kadar kalın çorapta giysem anca kombiye ayağımı koyacağım öyle geçecek var mıdır bunun bir çaresi?

• Ben de cok usuyorum ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş tıpatıp aynı sorun bende de var sen nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama ben sivasta yaşıyorum soğuklar geldi sayılır şimdiden evde oturunca ayağım üşümeye başlıyor.zaten üşüyünce bir türlü ısınmıyor ne yaparsam yapıyım terlik giyiyorum yine ısınmıyor.ayağım terliyor ama yinede soğuk o derece yani.hatta bu durum çok ayağımı üşütünce başka etkilerede yol açıyor bizzat tecrübe ettim biliyorum karnım etrafı sertleşiyor ayağımı üşüttüğümden dolayı hatta sabah uyanınca ağzım acı oluyor yazın olmuyordu ayağımı üşütmediğim için ama kış helmeye başlayıp ayağımı üşütünce hemen hissediyorum sabah uyanıyorum ki ağzım apacı olmuş.çaresini bulursan bana da söyle.tek çaresi ayağını üşütmeyeceksin ama onu nasıl yapacam bende bilmiyorum.
  • aynen eller ayaklar buz kesti benimde
  • çok üşüdüğü zaman çorapları çıkar battaniyenin altına sok ıbağdaş kur ısınıyo :D
  • sırf bu durum için doktora gittim tahlil vs yapıldı bişe yok doktorun verdiği cevap bazı insanların el ve ayaklarındaki damarlar soğuğa karşı fazla hassas olur yani soğukta damarlar büzüştüğü için el ve ayaklara giden kan miktarı azalır bu daha ısının dengelenmemesine neden olur yapacak bişe yok aspirin önerdi sadece geçici bişey kanı sulandırdığı için kan akımı artar dedi yapacak bişe yok
  • ulan su gibi terliyorum siz üşüdüm diyorsunuz ne zaman kış gelecek artık buraya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buz gibi suyla banyo yapıyorum.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bana özellikle evde pc başında oturunca çok oluyor galiba hareketsiz kaldığında oluyor birazda arkadaşın dediği gibi ayaklar soğuğa karşı hassa olabilir.bende ayağı kalkıp odadan odaya gidiyorum.hatta bazen o kadar üşüyor ki yatağa giriyorum ısınmak için bazen o bile çare olmuyor hemen ısınmıyor yani.yatağın içinde bile geç ısındığını bilirim.sana bir tavsiye ayağın üşüdüya git hemen sıcak suyla yıka ısınıyor.ama hemen çorabını filan giy.öyle yatağa gir ya da terlik giy öyle biraz idare eder seni
  • Havalar biraz serinlesin elim ayağım buz kesiyor ısıtamıyorum.
  • gövde kısmını sıcak tutmak icin kol ve bacaklardaki damarlar buzusuyor üstünüzü daha kalın giyinin gövde usumezse sorun kalmaz diye düşünüyorum

• sıcak su torbası herzaman işe yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

kardeş tıpatıp aynı sorun bende de var sen nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama ben sivasta yaşıyorum soğuklar geldi sayılır şimdiden evde oturunca ayağım üşümeye başlıyor.zaten üşüyünce bir türlü ısınmıyor ne yaparsam yapıyım terlik giyiyorum yine ısınmıyor.ayağım terliyor ama yinede soğuk o derece yani.hatta bu durum çok ayağımı üşütünce başka etkilerede yol açıyor bizzat tecrübe ettim biliyorum karnım etrafı sertleşiyor ayağımı üşüttüğümden dolayı hatta sabah uyanınca ağzım acı oluyor yazın olmuyordu ayağımı üşütmediğim için ama kış helmeye başlayıp ayağımı üşütünce hemen hissediyorum sabah uyanıyorum ki ağzım apacı olmuş.çaresini bulursan bana da söyle.tek çaresi ayağını üşütmeyeceksin ama onu nasıl yapacam bende bilmiyorum.

aynen dediğin gibi sabah acı tat olayı varda ayakla ilgili olduğunu hiç düşünmemiştim doktora mı gitsem diye düşünüyorumda hangi bölüme gidecem ki

• benim de ayak. ellerimde sorun yok.
  • Benim de ayağım çok üşür. Diğer taraftan elim her zaman üşür hep sopsoğuktur o yazın kavurucu sıcağında bile soğuktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pis Agor

quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

kardeş tıpatıp aynı sorun bende de var sen nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama ben sivasta yaşıyorum soğuklar geldi sayılır şimdiden evde oturunca ayağım üşümeye başlıyor.zaten üşüyünce bir türlü ısınmıyor ne yaparsam yapıyım terlik giyiyorum yine ısınmıyor.ayağım terliyor ama yinede soğuk o derece yani.hatta bu durum çok ayağımı üşütünce başka etkilerede yol açıyor bizzat tecrübe ettim biliyorum karnım etrafı sertleşiyor ayağımı üşüttüğümden dolayı hatta sabah uyanınca ağzım acı oluyor yazın olmuyordu ayağımı üşütmediğim için ama kış helmeye başlayıp ayağımı üşütünce hemen hissediyorum sabah uyanıyorum ki ağzım apacı olmuş.çaresini bulursan bana da söyle.tek çaresi ayağını üşütmeyeceksin ama onu nasıl yapacam bende bilmiyorum.

aynen dediğin gibi sabah acı tat olayı varda ayakla ilgili olduğunu hiç düşünmemiştim doktora mı gitsem diye düşünüyorumda hangi bölüme gidecem ki

benimde hiç aklıma gelmezdi de nasıl keşfettim anlatıyım.yaklaşık 1 ay önce filandı.burası sivas malum havalar geceleri bayağı soğuyor gündüzleri her ne kadar yakıcı sıcak olsada gece bayağı soğuyor.o zamanda gece yine 5-6 derece ancaydı şu anda 7 C tabi yazdan alışık olunca sürekli cam açık yoksa sıcaktna durulmuyordu o bunaltıcı sıcaklarda o gecede cam açık oturuyordum ayağım yine üşüdü.uzun zaman sonra o hissi hatırladım ayağımın üşüdüğünü 3-4 aydır sıcaklar olunca unutmuştum tekrar hissettim ayağımı üşüttüğümü.sonra sabah bir kalktım yine ağzım acı olmuş.kafa dank etti benim jeton düştü.o acılıkta mideden geliyor ayağımı üşütünce midemi etkiliyor galiba.not:şu an cam pencere kapalı oturuyorum.hatta gündüzleri bile hava soğuktu ben kapatıyorum annem camı geri açıyor.biraz benimle dalga geçiyor.ben camı kapat üşüyorum diyorum o bana yaz günü cam mı kapatılır diyor.ayağım üşüyor havalar soğuk demektir diyorum bende kemal sunal filmi gibi yağmur yağacak meselesi varya.annemde artık kombiyi yakalım senin ayağın üşüyor filan diye benimle şakalaşır bugünde o muhabbet çok oldu

• arkadaşlar bende sırf bu yüzden doktora gittim. ve bana " Raynoud Fenomeni " hastalığı teşhisi konuldu. hastalığın birinci evresi iyi güzelde ikinci evresi biraz sıkıntılı. doktor bana vasocard diye bir ilaç verdi 2 yıldır kullanıyorum. 6 ayda birde kontrole gidiyorum ama pek bir faydası olmuyor. yine donuyor benim eller ayaklar yine donuyor
  • Adanada tişörtsüz yatıyorum

• Ayağımda sıcak su var şu an. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosyal Adam

Adanada tişörtsüz yatıyorum

Adanada hava suan 23 C hissedilen 22 C. Sivasta 7 C hissedilen 5 C .Tişörtsüz yatman normal ben bile tişörtsüz yatıyorum.not suan ardahandan sonra en soğuk yer Sivas. Ardahan 6 C hissedilen 1 C şaka maka kış geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_5866 -- 24 Eylül 2012; 0:41:03 >
  • burak_5866 kullanıcısına yanıt
    Konuyu hortlattim ama cozdunuz mu sorunu hocam aynisi bende de var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.