Şimdi Ara

Buz gibi suyla banyo yapıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok sık banyo yapan biri değilim 3-4 günde bir girerim. Çok soğuk suyla banyo yapıyorum bir zararı olur mu? Tahminim 25 derece civarı bir suyla yapıyorum, gerçek ölçüm gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kalkmaz o zaman

• Kir bağlamışındır la. Sıcak suya gir de gerçek rengini öğren

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yere düşen buzları ne yapıyorsunuz ?
  • 25 derecenin neresi soguk havuz ortalama sicakligi 28 derece bi kere

• Buzlu Badem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir şey olmaz sanırım duştan sonra soğuk suda biraz durmak iyi geliyormuş ama
    direk soğuk su ile yapmayı bilmiyorum.
    40 derece suyun üzerinde 30 dakikadan fazla durursan sperm sayına zarar veriyormuş bir de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiddlesticks

25 derecenin neresi soguk havuz ortalama sicakligi 28 derece bi kere

Tahmini dedim zaten max 25 olabilir.

• kardeş ben 10 derecelık su ıle duş aldım, şimdı sen hıç enerjı,şohben açmadan musluk suyu ıle alabılıyorsan buz gıbı terımını kullan yoksa ohoo
  • Yıllardır soğuk suyla alırım duşumu ben karlı havalarda bile soğuk suyla aldığımı bilirim evdeysen sıkıntı olmuyo o halde dışarı çıkarsan baya kötü sonuçları olabiliyor ama soğuk su ayrı bi dinçlik veriyor alışkanlık oldu bende artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TYLER*

Yıllardır soğuk suyla alırım duşumu ben karlı havalarda bile soğuk suyla aldığımı bilirim evdeysen sıkıntı olmuyo o halde dışarı çıkarsan baya kötü sonuçları olabiliyor ama soğuk su ayrı bi dinçlik veriyor alışkanlık oldu bende artık.

Hocam nasil soguk suyla aliyosun ben dayanabilecegim en yuksek sicaklikta yapiyorum dusumu.

• Sıcak suyla duş mu alınır la?

Sıcak suyla duş alıyosun sonra bi çıkıyosun banyodan yaz mevsimiyse duştan sonra terlemesi var, kış mevsimiyse sıcak sudan çıktığın için üşümesi var.

Soğuk suyla duş alıyorsun zaten bir süre sonra bünye alışıyor ne terliyorsun ne üşüyorsun mis gibi.

Gerçekten soğuk suyla duş almaya alışın, özellikle sabah uyandığınızda işe, okula vs. gitmeden önce buz gibi suyun altına girin.

Ben alıştım artık sıcak suyla duş alamıyorum.
  • Vucut direncini artirir dustan sonra 3 4 dk buz gibi suyla dus alirim sonra alisiyorsun zaten hatta bilim adamlari bi 100 gram konyak icip oyle soguk suda uyurlar dusunmeyi zekayi gelistirdigini soylerler

• İç organlarına özellikle bağırsaklarına zararı olabilir ben söyleyeyim de... Ben de eskiden öyle alırdım duşu çünkü.
  • soğuk suyun testesteron üretimini desteklediğini biliyorum yani iyi bişey ayrica sabah gercekten dinç olmanı sağlıyor

• Bende suyu ilk açtığımda sıcak yaparım sonradan soğuturum
  • arkadaş haklı beyler soğuk su geciktiriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat edin,birden soğuk su kalp krizine neden olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roinless~

Sıcak suyla duş mu alınır la?

Sıcak suyla duş alıyosun sonra bi çıkıyosun banyodan yaz mevsimiyse duştan sonra terlemesi var, kış mevsimiyse sıcak sudan çıktığın için üşümesi var.

Soğuk suyla duş alıyorsun zaten bir süre sonra bünye alışıyor ne terliyorsun ne üşüyorsun mis gibi.

Gerçekten soğuk suyla duş almaya alışın, özellikle sabah uyandığınızda işe, okula vs. gitmeden önce buz gibi suyun altına girin.

Ben alıştım artık sıcak suyla duş alamıyorum.

Sonrada niye menenjit oldum...Kardeşim hasta mısınız bilip bilmeden yorum atıyorsunuz hayır anlamıyorum madem kendin yapıyorsun başkasına niye öneriyorsun ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.