Bildirim
Ayağımda ve dirsegimde yara izi var.Harp Okullarina girmeme engel mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bana bakan karıya denk gelirsen geçme ihtimalin yok.Kadın bildiğin sapık.Utanmasa götüne bakacak.Kaldı ki baksırı çok az indirir misin dedi bana.Siyah benlere büyüteçle tek tek baktı.Daha önce beni bu kadar inceleyen bir karı olmadığı için erekte oldum haliyle.Kadın güldü müldü geçirdi amk
O karı imkanı yok geçirmez. -
kardeşim ayağındaki izi görmeyecekler.
başımdan geçen olayı anlatayım;
Bütün aşamaları geçtim en son detaylı sağlık testi vardı.İstanbul deniz harp okulunda girdim detaylı sağlık mülakatına
bütün aşamalar yapıldı en son bir doktor geldi yarbay kollarımızı açtırdı tek tek detaylı inceledi.Bende 2-3 ay önce burger da çalışıyordum ızgara bir iki kez değmiştim kolumda yara izleri vardı seninki kadar.Doktor gördü baktı iyice ben hemen açıklama yaptım yanık izi bunlar dedim(jilet izi gibi duruyordu) açıklama yapma dedi elime bi form verdi doldur dedi hiç bişey demeden gitti.Grup olarak muayene oluyorduk 10 kişiydik bende formu yırttım cebime koydum hiç bir şey olmadı geçtim detaylı sağlığı.Okulu intibakta bıraktım orası ayrı konu:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X