Şimdi Ara

Ayağımı kırdım ss'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün bisikletle işe giderken rampa aşağı iniyordum,yolun ıslak olduğunu farkedemedim,arka freni sıkmamla bisiklet sağa doğru rampa aşağı benle birlikte sürüklendi, yaklaşık 1-2 metre kadar sağ bileğimin üstüne gelmesiyle bileğimi kırmış bulundum.Konuyu açmamın sebebi daha önce ayağı kırılan var mı?Daha çabuk iyileşmesi için ne yapmam gerekir,daha önce başına gelen var mı? merak ettiğimden dolayıdır.

[simage]
     Ayağımı kırdım ss'li
    [/simage]

Edit:Yaklaşık 40 gün sonra alçıdan kurtuldum,vatana millete hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan2707 -- 10 Ekim 2014; 20:21:52 >

• o ne öyle oje mi yoksa
  • Bilek en zor iyileşen yer , fizik tedaviye çok fazla önem vermen gerekir , dayımın bilekten kırıldı 5 sene geçti hala tam açamıyor bileği , nemli havalarda sızlama yapıyor , yaşın genç belki iyileşir tamamen , geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun
  • geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishArcher

o ne öyle oje mi yoksa

Yok hocam alçı.
  • Dünden beri evin içinde koltuk değneğiyle geziyorum,kendimi hiç bu kadar aciz hissetmemiştim.Kırığım düz kırıkmış yani öyle yerine yerleştirme falan yapmadılar direkt alçıladılar üstünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan2707 -- 1 Eylül 2014; 12:28:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dafuq

Bilek en zor iyileşen yer , fizik tedaviye çok fazla önem vermen gerekir , dayımın bilekten kırıldı 5 sene geçti hala tam açamıyor bileği , nemli havalarda sızlama yapıyor , yaşın genç belki iyileşir tamamen , geçmiş olsun

Sağ olun.
  • Alçı çıktı,koltuk değneklerini de bıraktım,zorlanarakda olsa yürümeye başladım.
  • Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun. Yokuş aşağı giderken düştüm bisikletin altında kaldım 15 kg dizlerim yaralandı hep

Düşme sebebim de disk Rotor yamuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valve Corporation -- 31 Ekim 2014; 21:34:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk okulda sağ kaval kemiğimi 2 yerden kırdım platin takıldı 2.5 ay ayağım komple atelde yattım. Geçmiş olsun fizik tedaviyi aksatma ciddi önem taşıyor.
  • Geçmiş olsun
  • HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    Hepinize teşekkürler.Ne bilekmiş, iki ay çektirdi ama bisiklete devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan2707 -- 9 Aralık 2022; 0:22:8 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.