Şimdi Ara

Ayak bileği dış yan bağ kopması - Tedavi başladı (Fizik Terapi Seansları bitti) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
59.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sorun yaşayan arkadaşlara ben de bir ekleme yapayim. 6 hafta önce basketbolda burktum. Dış yan bağım kopmuş. İlk doktor 15 gün atele aldı. Ağrılarım geçmeyince prof.a gittim (barış kocaoğlu) kendisi aynı zamanda basketbol milli takımının doktoru. Atele alınması hata. Seni geriletmiş. Şimdiye koşman gerekirdi. Ayağın sudeck atrofisi olmuş. Biraz daha kalsa çok uğraştırırdı, hemen fizik tedaviye başlaman gerek dedi. Şunu da çok net söyledi; bağ kopmasında atele alınmaz. Oranın kısmi olarak hareket etmesi gerek, kan gitmesi gerek ki iyileşsin. Kırık değil ki bu hareketsiz sabitlensin. 3 haftadır fizik tedaviye devam ediyorum. Ağrı devam ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. Ne yazık ki bende geçen hafta sağ bilek dış yanbağları koparttım. Solağım bir pozisyonda sağ ayağımın dışı ile müdahale ederken bileğimi burktum ve o lanet sesi bende duydum. Allahtan turnuva organizasyonu iyiydi buz tedavisi sargı ambulans hastane alçı filan vakit kaybetmeden yapıldı. Haftanın 4 5 günü spor yaparken müge anlı esra erol filan seyreder hale geldim :( Şaka bir yana evde de kendimce spora devam ediyorum. Herkese geçmişnolsun umarım hepimiz eski sağlığına kavuşuruz.
     Ayak bileği dış yan bağ kopması - Tedavi başladı (Fizik Terapi Seansları bitti)
     Ayak bileği dış yan bağ kopması - Tedavi başladı (Fizik Terapi Seansları bitti)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iandi İ kullanıcısına yanıt

Hocam geçmiş olsun, benzer sorunu daha felaketini 2 hafta yaşadım. Müsait zamanda ayak fotoğrafımı atarım.

Ne zaman sonra futbola devam ettiniz acaba?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.