Bildirim
AYAK FETİŞİNİN NEDEN OLDUĞUNU BİYOLOJİ HOCAMIZ AÇIKLADI [SS]
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sen 2005 diye bi üye vardi o musun? Profil fotografin kirmizi ojeli bi ayakti kullanici adini yanlış hatırlıyor olabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Circassian81
Sen 2005 diye bi üye vardi o musun? Profil fotografin kirmizi ojeli bi ayakti kullanici adini yanlış hatırlıyor olabilirim
HAYIR.
BEN NAMIDEGER V17 ! -
Gözle burun üstüste ama ben burnumla göremiyorum veya burnumla görme isteği hiç hissetmedim
-
Pekii o da senin gibi ayakciydi dedim belki odur
quote:
Orijinalden alıntı: FSPehlivan
Gözle burun üstüste ama ben burnumla göremiyorum veya burnumla görme isteği hiç hissetmedim
BENDE ÇOK BİLMİYORUM AMA NEDENİ BÖYLEYMİŞ
BELKİDE GÖZLE O LOB YAN YANA OLSAYDI GÖZ FETİŞİSTİ OLURDUK -
Bu ayak değil bacak fetişi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Firenx
Hocam kadınların kullandığı çorapları satma fikri sizin miydi?
EVET.
İNŞALLAH BU PROJEMİ YAKIN ZAMANDA GERÇEKLEŞTİRECEĞİM AMA TÜRKİYE DE DEĞİL.
YASALARA GÖRE YASAK MALİYE TEPESİNE BİNİYOR BİRAZ ARAŞTIRMA YAPTIM VARMIŞ BÖYLE SİTELER AMA TÜRKİYEDE YASAL OLARAK TUTMASI ZOR.
YABANCI ÜLKEDEN KIZLARLA KONUŞUYORUM POLONYA DA FİLAN AMCALARIM VAR O TÜR BİR ÜLKEYE KAPAK ATABİLİRSEM HAYIRLISIYLA YAPARIM. -
Ayak fotosu atta nesenelim
-
Emerim affetmem
Peynirli Doritos halt etmiş yanımda
Çorabın aynısından bendede var topuk tarafı yırtık duygulandım hahaha :) -
bende bacak ve ayak fetişçisiyim yahu bir kızın en çekici yeri bacakları geliyor bana -
-
Ayağı gıdıklayınca insan güler. Buda gıdıklayana zevk verir. Özellikle güzel bir kızı yatağa bağlayıp gıdıklayınca
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X