Bildirim
Ayakkabı aldım, nasıl ?
KabelDirekt – 15m – Ethernet Kablosu, Ağ Kablosu, LAN – 0,25-30m arasında mevcuttur (Gigabit Ağlar için Fiber Hızı, RJ45 ile Switch/Router/Modem, siyah/mavi) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B018M7BC4K
9 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Çok sade tabi yaşın kaç veya nerede giyeceksin bilemem. Ben bu tarz aldım.
-
Yaşım 19 ama bu tarz renkli pek hoşuma gitmiyor. :) Çirkin falan değil dimi .d -
Cop kac para verdn
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum bende 18 yaşındayım biraz daha canlı giy her zaman genç olmayacaksın
Tabi benimki renkli de siyah-kırmızı karışık. -
hocam ayakkabı görüntü itibariyle çok güzel ama bence aldığın yere hemen iade et çünkü bir süre sonra siyah boyaları atıyor ve ayak serçe parmağının denk geldiği yeşil süet bölüm parçalanıyor. Dediğim gibi görüntüsünü bende beğenerek almıştım ancak 4-5 ay anca giyebildim sonra attım çöpe -
Beğenmedim.
Sıradan.
quote:
Orijinalden alıntı: EmooN
hocam ayakkabı görüntü itibariyle çok güzel ama bence aldığın yere hemen iade et çünkü bir süre sonra siyah boyaları atıyor ve ayak serçe parmağının denk geldiği yeşil süet bölüm parçalanıyor. Dediğim gibi görüntüsünü bende beğenerek almıştım ancak 4-5 ay anca giyebildim sonra attım çöpe
Nasıl yani bu ayakkabıdan mı almıştın? -
quote:
Orijinalden alıntı: Amisoss
quote:
hocam ayakkabı görüntü itibariyle çok güzel ama bence aldığın yere hemen iade et çünkü bir süre sonra siyah boyaları atıyor ve ayak serçe parmağının denk geldiği yeşil süet bölüm parçalanıyor. Dediğim gibi görüntüsünü bende beğenerek almıştım ancak 4-5 ay anca giyebildim sonra attım çöpe
Nasıl yani bu ayakkabıdan mı almıştın?
Evet aynısı. Çok beğenerek almıştım rahattı da ancak hor kullanmamama rağmen kısa sürede yukardaki mesajda bahsettiğim yerin kumaşı inceldi aşına aşına ve delik oluştu + beyaz taban kısmının üstündeki siyah bant boyadan oluşuyor ve bir süre sonra o boya akıyor kendi kendine ve siyahlı beyazlı kötü bir görüntü oluşuyor. Tavsiyem iade etmen ve başka papuç alman. Tabi sen bilirsin yinede paran boşa gitmesin diye diyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: komodoejderi
Beğenmedim.
Sıradan.
Beğenememe sorunum var 7 gün içinde iade edilebiliyor diye hatırlıyorum yine bakarım da. Flo'dan daha 1 gün olmadı alalı nasıl bir şey alayım bulamıyorum öyle parlak renklileri de giyemiyorum nasıl bir şey alayım sizce foto atar mısınız -
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=97060584&p=2#97066036
Benim konu.
nereden aldın
evet gencler hazır konu açılışken kışlık ayakkabı tavsiyeleri diye devam ettirsek konuyu -
quote:
Orijinalden alıntı: mc_fosil
nereden aldın
evet gencler hazır konu açılışken kışlık ayakkabı tavsiyeleri diye devam ettirsek konuyu
Flo'dan
@EmooN @komodoejderi Sıradışı şeyler giyemiyorum :D Bu nasıl ? http://www.flo.com.tr/Adidas-F38452-Siyah-Erkek-Sneaker.html# Öneriniz var mı? -
quote:
quote:
nereden aldın
evet gencler hazır konu açılışken kışlık ayakkabı tavsiyeleri diye devam ettirsek konuyu
Flo'dan
@EmooN @komodoejderi Sıradışı şeyler giyemiyorum :D Bu nasıl ? http://www.flo.com.tr/Adidas-F38452-Siyah-Erkek-Sneaker.html# Öneriniz var mı?
Bende flodan almıştım.
http://www.flo.com.tr/Adidas-F38134-Siyah-Erkek-Sneaker-41867.html
Madem çok sıradışı abartı şeyler giymiyorsun bu iyidir bence. Hem sağlam hem orjinal birşey
-
quote:
Fişin arkasında kullanılmamış ürünler 7 günde iade falan yazıyor ben bunu flodan eve gelene kadar kullandım altını sildim ama yine belli oluyor kabul ederler mi
quote:
quote:
quote:
nereden aldın
Flo'dan
@EmooN @komodoejderi Sıradışı şeyler giyemiyorum :D Bu nasıl ? http://www.flo.com.tr/Adidas-F38452-Siyah-Erkek-Sneaker.html# Öneriniz var mı?
Bende flodan almıştım.
http://www.flo.com.tr/Adidas-F38134-Siyah-Erkek-Sneaker-41867.html
Madem çok sıradışı abartı şeyler giymiyorsun bu iyidir bence. Hem sağlam hem orjinal birşey
Konumdaki 80 küsür 150 civarına çıkarım 200e çıkacağımı sanmıyorum bir yıl dolmadan ayakkabi degistiryorum çünkü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Fişin arkasında kullanılmamış ürünler 7 günde iade falan yazıyor ben bunu flodan eve gelene kadar kullandım altını sildim ama yine belli oluyor kabul ederler mi
Ederler büyük ihtimalle yinede herhangi bir ilaç kullanmadan nemli bez ile temizle iyice. Aldığındaki gibi paketle. Orada bu durumu izah edersin değiştirmek zorundalar zaten zorluk çıkacağını sanmıyorum ha zorluk çıkarırlarsa da ses tonunu yükselt değiştirmek zorundasınız kullanmadım vb deyin. Ki buna gerek bile kalmaz bence
-
quote:
quote:
quote:
Ederler büyük ihtimalle yinede herhangi bir ilaç kullanmadan nemli bez ile temizle iyice. Aldığındaki gibi paketle. Orada bu durumu izah edersin değiştirmek zorundalar zaten zorluk çıkacağını sanmıyorum ha zorluk çıkarırlarsa da ses tonunu yükselt değiştirmek zorundasınız kullanmadım vb deyin. Ki buna gerek bile kalmaz bence
Sana attığım linktekini bulabilirsem onunla değişmek istediğimi söylerim bir sey demezler sanirim çünkü iki katı fazla para vermis olcam 150 falan linkteki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X