Şimdi Ara

Ayakkabı aldım, sizce güzel mi (Fotolu) Değiştirdim! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
10.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Buda benim yeni ayakkabım

Ayakkabı aldım, sizce güzel mi (Fotolu) Değiştirdim!

Çakma lacoste
  • Bence güzel.Takım elbise veya kumaş pantolonun altına iyi gider.
  • ne öyle cins ayakkabı felan

sivri ayakkabı giyersen böyle olursun öna göre

Bu çıkıntı ayakkabı içinde sıkışınca ciltte kızarıklık ve ağrı olur. Zaman içinde cilt altındaki “bursa” denilen kesecik su toplar ve ağrı-şişlik artar, yakınmalar daha belirgin hale gelir. Uzun zaman devam eden eklemdeki kötü pozisyon kireçlenmeye neden olur. Bu aşamadan sonra yakınmalar iyice artar, ilaç ve diğer tedavi yöntemleri başarısız olur. Tedavinin kireçlenme başlamadan yapılması, ilerideki tedavi başarısını belirleyen ana faktörlerden biridir. Başparmak zamanla 2. parmağın altına veya üstüne doğru ilerleyebilir. Bu tür mekanik sorunlara nasırlar eşlik eder.

Bu rahatsızlığa sahip kişilerin büyük kısmı cerrahi olmayan bir biçimde rahatlatılabilir. Öncelikle belirtileri arttıran ayakkabılar bir daha giyilmemelidir. Özellikle dar, sivri burunlu, 5 cm den yüksek topuklu ayakkabılar giyilmemelidir. Ayakkabı alırken başparmak üstünde baskı olmayacak kadar rahat olmalarına dikkat edilmelidir. Ayakkabı içinde başparmak ile 2. parmak arasında makara biçiminde destekler (parmak arası makarası) kullanılması da yardımcıdır. Ağrı kesici ve ödem giderici ilaçlar yakınmaların azaltılmasında yardımcıdır. Bu tür tedaviler yakınmaları giderir, hastalığın meydana gelmesine neden olan anatomik rahatsızlığı ortadan kaldırmaz. Bu durum yukarıda anlatılan önlemler bırakıldığında yakınmalar devam edecek demektir.

alıntıdır:http://www.iyiliksaglik.com/yazi/ayak-sagligi/hallux-valgus.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 29 Eylül 2008; 21:34:18 >

• güzel bence
  • Hocam durmasına fena durmuyor da hani gündelik hayatta sırıtır mı o da ayrı mesele.
    Foto pek iyi olmadı gerçi ama. Daha netini çekmeye çalışırım.

quote:

Orjinalden alıntı: Thema

Birde ayağındayken çeksene kumaş pantolun altında daha güzel duracağı kesin. Böyle tipsiz görünüyor ayakkabı.
  • Bence güzel.

Bir eşya aldıktan sonra buraya ''nasıl'' diye sormak büyük hayal kırıklıklarına neden olabilir benden söylemesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: L4st

hangi camidesin
    bende terlikle gidip ayakkabı ile çıkmayı düşünüyorumda
    caminin adını pm den bekliyorum
    bide onu geri iade et bunu al
    http://urun.gittigidiyor.com/ADIDAS-SUPERSTAR-JAM-AMERIKA-ILE-AYNI-ANDA-TR-DE_W0QQidZZ12643435#aciklama

hocam bu orjinal mi hiç bi mağazada görmedim bundan ne güzelmiş yaw

• Ulan b.k ye emi. Cips yiyodum koydugun resme bak yaw
    Nası bi ayak o ya
  • İğrenç
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem_6872

İğrenç

• cok parlıyor yahu kac yasındasınızkı sız
  • 24

quote:

Orjinalden alıntı: sarapci

cok parlıyor yahu kac yasındasınızkı sız
  • Ayakkabıyı geri verirsen enayilik yapmıs olursun.Ben 18 yasındayım okula giydigim ayakkabı ona benzer fakat mat. Derimod'dan 169 ytl ye almıstım.
    Sen kaca aldın ayıptır sorması. Seninkide cok güzel.Alabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: knotaqram34

Ayakkabıyı geri verirsen enayilik yapmıs olursun.Ben 18 yasındayım okula giydigim ayakkabı ona benzer fakat mat. Derimod'dan 169 ytl ye almıstım.

169 mu
  • 169 mu
    95 YTL benimki.

quote:

Ayakkabıyı geri verirsen enayilik yapmıs olursun.Ben 18 yasındayım okula giydigim ayakkabı ona benzer fakat mat. Derimod'dan 169 ytl ye almıstım.
  • ONEEEEEEEEEEEEEEEEEEE GIT KAFANI KES
  • sen bılırsın arkadasım gozune hos gelıyorsa gule gule kullan ancak sankı cok parlıyor ayakkabı
  • Biraz da tarz meselesi. Daha önce takım elbiseyle 10 metreden yakına gelmeyen arkadaşlar yorum yapmazsa daha doğru olur bence.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Buda benim yeni ayakkabım

Çakma lacoste

Çakma alıcak kadar zengin değilim, hayatımda hiç çakma ürün almadım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.