Şimdi Ara

Ayakkabı aldım, sizce güzel mi (Fotolu) Değiştirdim! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
10.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hekim18

quote:

Orjinalden alıntı: knotaqram34

Ayakkabıyı geri verirsen enayilik yapmıs olursun.Ben 18 yasındayım okula giydigim ayakkabı ona benzer fakat mat. Derimod'dan 169 ytl ye almıstım.
    Sen kaca aldın ayıptır sorması. Seninkide cok güzel.Alabilirim

169 mu

210 dan 169 a düşmüştü. Kacırmıyım dedim. Dehset bişey ama.Arada corcik de takılıyorum ama bu ayakkabılar daha bi karizma

Kesinlikle geri verme parlak olması daha iyi.

• Okul ayakkabım bunun kalın topuk- yuvarlak burunlusu. Parlak. Sivri burun olması kötü. Fotoda belli olmuyo ayak numaran kaç? 44-45-46 ysa bebek tabutu gibi durur
  • bu ayakkabilarla anca kahve basilir
  • Numara 43 arkadaşlar.

Çok da kötü durmuyo be.
    Ya bide düşündüm de askeriyelerin komutanlara dağıttığı parlak ayakkabılar var. Bazıları onlardan giyiyo takımın altına. Bu onlardan da kötü durmuyodur heralde.

Ayakkabı aldım, sizce güzel mi (Fotolu) Değiştirdim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ricardinho_ -- 29 Eylül 2008; 22:16:13 >
  • bond james bond
  • Kötü mü

quote:

Orjinalden alıntı: sarapci

bond james bond
  • arkadasım senın hosuna gıttıyse bnana laf soylemek dusmez ben sadece parlak dıyorum oda benım zevkım
  • Yav arkadaşlar zaten biri kahverengi biri de siyah iki tane daha mat ayakkabım var. Bu da biraz değişik olsun. Değiştirmemeye karar verdim.

• ahhaha arkadasım hosuna gıdıyorsa gule gule kullan yalnız cok ınce burun ayakkabın var bence bunu degısık alsan daha mantıklı
  • Bu ayakkabının devri bitti artık ama illaki tarz yapmak istiyorsan
    - Takım elbise ( kıravat hariç ) siyah ceket siyah pantol beyaz gömlek
    - Yumurta topuk siyah deri ayakkabı
    - Beyaz uzun çorap
    - siyah tesbih
    -pantol düşük bel gibi olmucak göbek deline kadar çekiceksin pantol yukarda olucak beyaz çorap alttan gözükecek
  • Dostum öyle de şimdi 2 metre adamın altındaki ayakkabı biraz göstermeli kendini. Bi de fotolar yanıltmasın ayakkabılar direk p....venk ayakkabısı değil yani. Tam sivri değil. Burnu yuvarlak ayakkabılar pısırık duruyo o da benim hoşuma gitmiyo. Kalıp itibariyle
  • Kardeşim afedersin ama eminönü vapuru gibi bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: GökaLp.

Bu ayakkabının devri bitti artık ama illaki tarz yapmak istiyorsan
    - Takım elbise ( kıravat hariç ) siyah ceket siyah pantol beyaz gömlek
    - Yumurta topuk siyah deri ayakkabı
    - Beyaz uzun çorap
    - siyah tesbih
    -pantol düşük bel gibi olmucak göbek deline kadar çekiceksin pantol yukarda olucak beyaz çorap alttan gözükecek

• yahu madem boyun uzun boyun uzun olunca halıyle denge kurmak ıcın ayaklarında uzun e sen bıde uzun burunlu ayakkabı alıyorsun nereye kadar bu
  • ADİDAS JAM MUSIC SERIES fiyatı gerçekten 280 dolar mı ya ben çok beğendim valla
  • Eminönü vapuru derken. Uzun diyosun yani. Uzun olsun canım sorun değil. Bende öyle istiyorum.
    Abi sizde bu tarz ayakkabı giy diyosunuz. Fotodaki babamın ayakkabısı.

quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

Kardeşim afedersin ama eminönü vapuru gibi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ricardinho_ -- 29 Eylül 2008; 22:45:19 >

• Valla bende 24 yaşındayım,ailemim tüm ısrarlarına rağmen takım elbise ve bu tip ayakkabılar kullanmıyorum daha o kadar yaşlanmadık be hacu spor takılmak lazım
  • Bunla adam öldürülür, zaten ruhsatla satılıyomuş bunlar
  • Hocam parlaklığı ve sivriburun olması işi bozuyor.Hiç tercih etmeyeceğim bir ayakkabı.Tabi zevk senin kimse birşey diyemez.Ama görüşlerimizi sormuşsun ben beğenmedim açıkcası.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.