Şimdi Ara

Ayakkabı aldım, sizce güzel mi (Fotolu) Değiştirdim! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
10.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @Chryin ayakkabın çok güzelmiş güle güle eskit
  • quote:

Orjinalden alıntı: L4st

hangi camidesin
    bende terlikle gidip ayakkabı ile çıkmayı düşünüyorumda
    caminin adını pm den bekliyorum
    bide onu geri iade et bunu al
    http://urun.gittigidiyor.com/ADIDAS-SUPERSTAR-JAM-AMERIKA-ILE-AYNI-ANDA-TR-DE_W0QQidZZ12643435#aciklama

Bende ADIDAS Lanto 2 aldım. Sadece bayram için değil günlük de kullanmak için... Gayet rahat ayakkabı Adidaslar, kotun altına da güzel gidiyor.

Ayakkabı aldım, sizce güzel mi (Fotolu) Değiştirdim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Lionheart# -- 30 Eylül 2008; 0:33:57 >

• yan sıra arkadaşımda var aynı ayakkabı - hatta millet parlak parlak diye dalga geciyo kendisiyle
    bende onları izliyorum öyle :)
  • Bende bundan aldım beyler nasıl?
  • quote:

Çakma alıcak kadar zengin değilim

Yahu o eskidendi.Şimdiki çakmalar orjinallerini solluyor valla

Ayakkabı da çok şık bence hiç değiştirme.Takım elbise altına öyle ayakkabı giyilir zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ricardinho_

Yav arkadaşlar zaten biri kahverengi biri de siyah iki tane daha mat ayakkabım var. Bu da biraz değişik olsun. Değiştirmemeye karar verdim.

Anaaam bu nedir yahu? Dostum yanlış anlamada fotograftaki tüm ayakkabılar kötü be, sanırım biraz agır abi takılıyoruz, racon macon?

• quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

quote:

Yav arkadaşlar zaten biri kahverengi biri de siyah iki tane daha mat ayakkabım var. Bu da biraz değişik olsun. Değiştirmemeye karar verdim.

Anaaam bu nedir yahu? Dostum yanlış anlamada fotograftaki tüm ayakkabılar kötü be, sanırım biraz agır abi takılıyoruz, racon macon?

bende ilk basta ayakkabiya kotu demistim ama bunlari gordukten sonra tam ona gore oldugunu anladim adamin tarzi ole. herkez spor takilcak degil ya... gule gule kullan

• Evet arkadaşlar bugün gittim değiştirdim ayakkabıları. Dediğim gibi sivrilik sorun değildi benim için genelde takım elbiseye yakıştığını düşündüğüm için o tarz giyiyorum zaten. Gittim daha sivrisi ile değiştirdim bu kez. Sorun parlaklıktı, o sorun da ortadan kalkmış oldu
    Olumlu olumsuz her yoruma eyvallah.

• Bunu bi pantolon iyi giyip yine çekermisin fotograf?

Önceki Emin önü vapuru gibiydi,bu Titanic gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: NuriAlço_Jr

Bunu bi pantolon iyi giyip yine çekermisin fotograf?

Önceki Emin önü vapuru gibiydi,bu Titanic gibi

• Alttaki converse yi 25 YTL ye kemeraltından aldım..

Bunu da çalıştığım ayakkabı mağazasında bayram hediyesi olarak istenilen ayakkabıyı alınabileceği söylendi bende bunu aldım kemerinide yarın alacağım kumaş , kot altına kemer ile çok güzel oluyor bence.Fiyat 219 ytl güzel mal güzel kalite...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Mustafa| -- 1 Ekim 2008; 21:37:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: GökaLp.

Bu ayakkabının devri bitti artık ama illaki tarz yapmak istiyorsan
    - Takım elbise ( kıravat hariç ) siyah ceket siyah pantol beyaz gömlek
    - Yumurta topuk siyah deri ayakkabı
    - Beyaz uzun çorap
    - siyah tesbih
    -pantol düşük bel gibi olmucak göbek deline kadar çekiceksin pantol yukarda olucak beyaz çorap alttan gözükecek

Ruganın devri bitmedi.Biteceğinide sanmıyorum.Ağır amaçlı bir ayakkabı çeşitidir.
  • hocam güle güle kullan ...ayakkabı orjinal..nerden ve kaça aldın hocam...
    quote:

Orjinalden alıntı: knotaqram34

quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Buda benim yeni ayakkabım

Çakma lacoste

• quote:

Evet arkadaşlar bugün gittim değiştirdim ayakkabıları. Dediğim gibi sivrilik sorun değildi benim için genelde takım elbiseye yakıştığını düşündüğüm için o tarz giyiyorum zaten. Gittim daha sivrisi ile değiştirdim bu kez. Sorun parlaklıktı, o sorun da ortadan kalkmış oldu

Ayak bunun içinde ne hale gelir düşünmek bile istemiyorum...Hele birde araba kullanırsan bununla ayakkabı ikiye katlanır pedalın üzerinde kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: TimeBoy

quote:

Evet arkadaşlar bugün gittim değiştirdim ayakkabıları. Dediğim gibi sivrilik sorun değildi benim için genelde takım elbiseye yakıştığını düşündüğüm için o tarz giyiyorum zaten. Gittim daha sivrisi ile değiştirdim bu kez. Sorun parlaklıktı, o sorun da ortadan kalkmış oldu

Ayak bunun içinde ne hale gelir düşünmek bile istemiyorum...Hele birde araba kullanırsan bununla ayakkabı ikiye katlanır pedalın üzerinde kesin

Bence Ricardinho kardeşin gösterdiği ilk model daha iyiydi ama bu da güzel görünüyor. Ben kendimi bildim bileli sivri burun ayakkabı kullanırım. Yaş 36 oldu. 16 senedir de araba kullanırken ayağımda sivri burun ayakkabı olur. Artık o kadar alıştım ki pedallara basmakta hiç zorlandığımı hatırlamıyorum. Bir de süratli ve maceracı bir sürüş tarzım var. Ne sivri burun ayakkabılar ne de pedal hissi konusunda bir sıkıntı yaşadım bugüne dek. Sadece yazın, sıcak havalarda biraz uzun süren yolculuklarda ya da trafikte ayağımın ağrıdığı oluyor. Ama önemsenecek bir şey değil.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.