Ayakkabı üretim sektöründeyim. Hammadde yurt dışından geliyor. Ancak yine de kar marjı bayağı yüksek. Üstelik hammadde giderleri düştüğünde bile bunu fiyatlara yansıtmaz karlarını arttırırlar. |
Ayakkabı denen şey neden bu kadar pahalı? (2. sayfa)
-
-
Yok ya mutluyuz bir odayı ayakkabı odası yaptık 500 çift vardır :)
-
Biz ayakkabı giyerdik, anavatana göç ettiğimizde kara lastiğe döndük. Bol bol giydik.
Şimdi mi? Evlerde AYAKKABI dolabı var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amerika'da insanların araba dolabı var "garaj" deniyor
Orta doğu aşağılık kompleksi ayakkabı ve iphone telefona tav olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eşiniz Şahika Koçarslanlı mı?
-
Valla daha ötesi, bir ev parası vermişizdir belki daha fazla
-
Muhtemelen pahalı değildir ama Türkiye'de halk üretime değil tüketimi destekleyen iktidara oy verdiği için ve onlarda bu işin sonunu getirdiğinden dolayı ithale yüksek vergi koydular muhtemelen çok ucuza yerli ve çakması vardır ... Bu da solcu ,fakirin dostu gibi nedenlerle başa gelenlerin yarattığı en son durum .Bundan sonrası ise Gorbacov gibi birinin gelip fişi çekmesi ben asıl onu bekliyorum . Ne kadar tez zamanda gelirse o kadar iyi olur
tşört 500 pantolon 1000 ayakkabı 800 tl ortalama. diyeceklerim bu kadar.
-
Daha yeni yeni mi kuruyoruz yerli ve milli otomotiv fabrikalarımızı?
-
Daha yeni yeni mi kuruyoruz yerli ve milli otomotiv fabrikalarımızı?
Amerika'da insanların olabilirlerse şayet olan emeklileri Türk emeklisini kıskanıyor. Avrupa ülkelerini'de ekleyebilirim buna. Dilerseniz ispatlayabilirim.
-
-
Sanırım daha iyisini sen yapacaksın. Zaten bu kafalar yüzünden böyle olmadık mı? Seçim işi ağızlarına sakız da olmuş.
-
-
Ben size grafiklerle cevap verebiliyorum, dilerseniz siz de verebilirsiniz :) gerisi boş ve zaman kaybı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cevap sevmediğin kişiden gelebilr.
Demiş ki: Bu iş dünya lideri oluncaya kadar devam edecek. Videoada ki 1.45-1.55. dakikayı izle.
-
Nefes vergisi de vardır da adını bilmiyoruzdur. Bu başarısızlar yapmıştır.
4-5 senedir ayakkabılarımı greyderden alıyorum bot, sneaker, casual hiç farketmiyor özellikle sezon sonlarındada güzel indirim oluyor hep o zamanlar alırım. daha bir tanesini bile parçalayamadım boşa adidas nike puma bunlara para vermeyin eski kaliteleri zaten yok. geçen sene çocuğun ayağına amazondan adidas aldım 2.ay at ağzı gibi aralarında erkek çocuk desen top falan oynadı parçaladı dersin kızıma aldım okuldan eve evden okula.
-
Takma kafana onlar İtalya’dan geliyor
Evet büyük iş başarılmış grafikten anlaşıldığı üzere. Hepsi ihtiyar yahu bunlar. Bu saatten sonra gelen para rahmetli Kemal Sunal'ın filmde ki repliğini hatırlattı bana:)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X