Az kaldı arkamıza yaprak takıp gezeceğiz. Bunun maliyeti nedir? Ayakkabıdan starlink'e mi bağlanabiliyoruz? Çözünürlük mü artıyor, yolu mu kısaltıyor? Nedir bunun olayı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ayakkabı denen şey neden bu kadar pahalı?
-
-
eskiden ayakkabı mı vardı
ayrıca eskiden okula çocuklar yırtık ayakkabıyla giderlermiş kış ayında hatta bazıları ayakkabısız gidermiş
-
Kadın grubunda durum çok daha kötü, özellikle italyan ayakkabılar 60 bin den başlıyor. Nereden mi biliyorum eşim ayakkabı tutkunu.
-
Ayakkabı birde 1 sene sonra eskiyor yüzüne bakmıyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlış bilmiyorsam ithal aykkabılarda ilave vergi olayı var.
Yukarıdaki Adidas’ın max maliyeti 15$
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yurtdışı fiyatı 100 Euro civarı üstüne vergisi tr ye nakliyesi bayi payı vs olduğu için gayet normal
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayakkabı üretmek bu kadar kolaysa yapın abi... ne duruyorsunuz.
Ama taklit ayakkabı yapmayın
-
Çakma giy, ben param olduğu halde almıyorum orjinalden farkı olmayan çakmalar var. Bu paraya 10 çift alırsın.
Eskiden hep orjinal alırdım onlar da parçalanıp eskiyor kötü görünüyor. Bu saatten sonra giyim kuşama bu paraları vermem.
Nitelik değil nicelik önemli, eski göründü mü at yenisini giy.
-
nike stokları bitmiş son dakika bilgisi ulaştı
-
asıl ederi o değil ki %1000 kar koyarsan fiyat öyle olur
-
Öyle bakacaz artık.
Bir ürünün fiyatı pahalı geliyorsa o ürün sizin için üretilmiyordur. Evet üzgünüm ama artık ayakkabı almaktan da elendiniz. Takunya giyiniz.
-
Maaş dengesizliğinden oldu bunlar hükümetin beceriksizliği bazısı alıyor artık 60-80 bin TL sanki herkes o kadar maaş alıyormuş gibi fırlattılar emekçi eleman kısmı iyice fakirleşti .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Eylül 2024; 2:16:15 > -
fakirlik açlık yok ayakkabı almak lüks değil bunlar patagonyanın oyunu
Boşanma sebebi
Birazdan gelecekler “ ucuzunu alın “ diyecekler
Bunlar böyledir, maaşlı çalışanı oldukları partiye kötü söz söylenmesin diye size baskı yaparlar. Yemeyin….içmeyin….her şeyin en ucuzunu en dandiğini kullanın.
Türk halkı olarak yavaşça planlı ve sistematik olarak Hindistan’daki kast sistemine doğru ilerliyoryz. Yakında sınıf sistemine tekrar geçeceğiz herhalde.
Hayır dostum, bu ayakkabının bu kadar pahalı olması normal değil ve senin bu ayakkabıyı giymeye hakkın var..bunu unutma
giymekmi zozrundasınız. ben hep 50 liralık ayakkabı alıyorum. Ehonomi çoh eyi algı yapmayın
-
Bu ülkede ben markalı ucuz ayakkabı hayatımda görmedim.
Isparta 'da üniversite okuduğum sıralarda haan.gaar diye firma vardı Almayanı dövüyorlardı. Millet ucuz diye damlıyor çıkan 200'lük oluyordu sene 2011.
Sümerbank 'ı kim derdest ettiyse sorumlusu da olur
Ak kuçu kuçulara yıllardır soruyorum Sümerbank neden kapatıldı diye .
Vatan bölünmez, Ezanlar dinmez ,Sakarya. Diyorlar.
Sümerbank 'ın kapısına vurulan kilit bu halka yapılmış en büyük kötülüklerin başında gelir. Unakıtan daha bunun hesabını veremiyordur .
Sahi ya bak aklıma geldi ne oldu bu tanzim çadırına?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 19 Eylül 2024; 8:16:54 >
İyi çakmalar var, evet. Hatta aynı kalite gibi ama onlar da şu an 750-1000 arası.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu ülkede ben markalı ucuz ayakkabı hayatımda görmedim.
Isparta 'da üniversite okuduğum sıralarda haan.gaar diye firma vardı Almayanı dövüyorlardı. Millet ucuz diye damlıyor çıkan 200'lük oluyordu sene 2011. Sümerbank 'ı kim derdest ettiyse sorumlusu da olur Ak kuçu kuçulara yıllardır soruyorum Sümerbank neden kapatıldı diye . Vatan bölünmez, Ezanlar dinmez ,Sakarya. Diyorlar. Sümerbank 'ın kapısına vurulan kilit bu halka yapılmış en büyük kötülüklerin başında gelir. Unakıtan daha bunun hesabını veremiyordur . Sahi ya bak aklıma geldi ne oldu bu tanzim çadırına? |
Benzer içerikler
- izol aşireti tehlikeli mi
- israil asgari ücret
- kuyumcular fiş keser mi
- norm fazlası öğretmen ne kadar maaş alır
- migpack apk
- telefon iade edilir mi
- netgsm zam
- iphone fiyatları zam
- 1 milyon tl eft ücreti
- togg fabrikası gemlik"te nerede
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X