Şimdi Ara

Ayakkabı Dünyası Nike City Rep Tr Lacivert Erkek Spor Ayakkabısı 579 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.295
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütün numaraları stokta. Bana uygun geldi. İhtiyacı olan değerlendirebilir

• SAKIN ALMAYIN, AYAKKABININ TABANINDAN DEĞİŞİK SESLER GELİYOR, PİŞMAN OLURSUNUZ

Flo'dan bu ayakkabıyı aldım. 749'a satın aldım. Ayakkabı sabah giydiğimde 30 dakika ses çıkarmıyor, ardından cık cık etmeye başlıyor. Yolda yürüyemiyorsunuz bile.

Flo yorumlarında benden başkaları da bundan yakınmış.

549 liranızı çöpe atmak istiyorsanız alın arkadaşlar. Ayakkabı gelsin deneyelim iade ederiz olmadı diyorsanız eğer, ayağınız ayakkabının içindeyken yavaş yavaş terleme olunca cık cık etmeye başlıyor. İlk seferde bu farkedilmeyebilir.
  • SAKIN ALMAYIN, AYAKKABININ TABANINDAN DEĞİŞİK SESLER GELİYOR, PİŞMAN OLURSUNUZ

Flo'dan bu ayakkabıyı aldım. 749'a satın aldım. Ayakkabı sabah giydiğimde 30 dakika ses çıkarmıyor, ardından cık cık etmeye başlıyor. Yolda yürüyemiyorsunuz bile.

Flo yorumlarında benden başkaları da bundan yakınmış.

Ayakkabı Dünyası Nike City Rep Tr Lacivert Erkek Spor Ayakkabısı 579 tl

549 liranızı çöpe atmak istiyorsanız alın arkadaşlar. Ayakkabı gelsin deneyelim iade ederiz olmadı diyorsanız eğer, ayağınız ayakkabının içindeyken yavaş yavaş terleme olunca cık cık etmeye başlıyor. İlk seferde bu farkedilmeyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 8 Kasım 2022; 13:48:3 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Desident D kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bilgi için geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.