Şimdi Ara

Ayakkabı yardım ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ayakkabıyı uzun zamandır takip ediyorum her yerde 259 civarı indirime girmiş. Sizce güvenilir mi ? Ürün orijinal gelir mi ?
    http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/puma-roma-basic-beyaz-spor-ayakkabi-korayspor-sagf-273874671

Kullanıcı yorumlarını okudum olumsuz yanıt veren olmamış...
    Yardımlarınızı görüşlerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, ayakkabıyı bilmem ama korayspor adını duyunca %100 güvenirim. Bu o koraysporsa ki o korayspor Bursanin en büyük mağazalarından biridir. Yani fake ürün satmaz. Bence istiyorsan kaçırma

• Uzun zamandır N11 GittiGidiyor Hepsiburada vs. Siteleri takip ediyorum. Açıkçası 259 Tl vermek gelmiyordu içimden bir ayakkabıya. Çoğu avm'lerde , mağazalarda hemen hemen hep aynı fiyatlar geçerli bugün gördüm dediğim gibi yorumlara baktım olumsuz yada kötü bir yorum göremedim. Birde o fiyata görünce biraz tereddütle kaldım şahsen​.

Sizin dediğinize gelicek olursak gerçekten öyle korayspor güvenlir Bursada ün salmış bir marka. Açıkçası numarası varken denemek lazım diye düşünüyorum. 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: b1y0n1k

Uzun zamandır N11 GittiGidiyor Hepsiburada vs. Siteleri takip ediyorum. Açıkçası 259 Tl vermek gelmiyordu içimden bir ayakkabıya. Çoğu avm'lerde , mağazalarda hemen hemen hep aynı fiyatlar geçerli bugün gördüm dediğim gibi yorumlara baktım olumsuz yada kötü bir yorum göremedim. Birde o fiyata görünce biraz tereddütle kaldım şahsen​.

Sizin dediğinize gelicek olursak gerçekten öyle korayspor güvenlir Bursada ün salmış bir marka. Açıkçası numarası varken denemek lazım diye düşünüyorum. 😊

Hocam fiyat gayet normal.Markafonıde de birçok kez bu fiyatlara düşüyor.Hatta daha da düştüğünü gördüm.Korayspor ise orjinal ürün satar güvenilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.