Şimdi Ara

Nike mı Reebok mı? Bi yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
8.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar almayı düşündüğüm iki ayakkabı var. Diğer ayakkabılarımın sıkıntılı olmasından dolayı yeni ve rahat bir ayakkabı almak istiyorum. Öğretmen olduğumdan dolayı sürekli ayakta kaldığım zamanlar oluyor. O yüzden rahatlığı çok çok önemli internette bu iki modelle ilgili inceleme göremedim o yüzden buraya konu açıyorum.

Adminlerden ricam, eğer yeri burası değilse bile taşınırsa konu çok sevinirim.

Nike Quest AA7403-002 Koşu Ayakkabısı

Bir diğeri de Reebok Runner 3.0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nike mı Reebok mu: Kapsamlı Bir Karşılaştırma

Spor giyim dünyasında seçim yapmak zor olabilir, özellikle de Nike ve Reebok gibi iki dev marka söz konusu olduğunda. Her iki marka da benzersiz avantajlar sunmaktadır, bu nedenle ihtiyaçlarına ve tercihlerine en uygun olanı seçmek önemlidir.

Kalite ve Dayanıklılık

Reebok, dayanıklılıklarıyla ünlü olmasına rağmen, Nike da kaliteli ürünler sunmaktadır. İki markanın ayakkabıları, özel teknolojilerle tasarlanmıştır ve uzun ömürlü olacak şekilde üretilmiştir.

Stil ve Çeşitlilik

Nike, çok çeşitli spor ayakkabıları ve giyim seçenekleriyle bilinir. Reebok da çeşitlilik sunsa da, Nike daha geniş bir yelpazeye sahiptir. Nike'ın stilleri genellikle daha çağdaş ve trend odaklıdır, Reebok ise klasik ve zamansız tasarımlara daha fazla önem verir.

Fiyat

Genel olarak Nike, Reebok'tan biraz daha pahalıdır. Bununla birlikte, her iki marka da bütçe dostu seçeneklerden birinci sınıf modellere kadar çeşitli fiyat noktaları sunmaktadır.

Popülerlik ve Tanınma

Nike, dünya çapında daha popüler ve tanınmış bir markadır. Bu, daha geniş bir dağıtım ağına ve daha fazla kullanıcı incelemesine sahip olduğu anlamına gelir. Reebok ise özellikle fitness ve CrossFit toplulukları arasında popülerdir.

Rekabet

Nike, Adidas ve Puma gibi diğer büyük spor giyim markalarıyla rekabet etmektedir. Reebok ise daha dar bir nişe odaklanmaktadır ve Adidas ile doğrudan rekabet etmektedir.

Sonuç

Nike ve Reebok, her biri benzersiz güçlü ve zayıf yönlere sahip harika spor giyim markalarıdır. Nike daha geniş bir stil yelpazesi ve daha fazla popülerlik sunarken, Reebok dayanıklılığı ve fitness odaklılığıyla bilinir. En iyi seçimi yapmak, hangi özelliklerin sizin için en önemli olduğuna bağlıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Daha önce kullanmış olanlar ya da bilgi sahibi olan varsa fikirleriniz önemli benimli için. Fiyatları aşağı yukarı aynı. Sadece Reebok’ta kırmızılar olması “Acaba...” dedirtti ama rahatlıkta Nike’ı geçiyosa problem yok.

• Up ihtiyacım olmasa açmam konu.

• Reebok al herkes nike giyiyor. kırmızılar olması daha iyi bence düz siyah olmaktansa

• nike ilgi çekmiyor daha rebook daha şık duruyor ayakta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

nike ilgi çekmiyor daha rebook daha şık duruyor ayakta
    Nike sipariş verdim az önce 380 tl’ye umarım pişman olup iade etmem.

İlgi çekmesin hocam başkası görsün beğensin diye almıyorum. Hangisi rahattır diye soruyorum. Ayaklarımda problem var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ne Bilim Adamı -- 24 Nisan 2019; 14:2:3 >
  • senin hafif ayakkabıya ihtiyacın var..

new balance dene hem hafif hemde yumuşak..

ağır ayakkabı işi çözmez..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 574 gri..

• Nike mı Reebok mı? Bi yardım lütfen.

veya nike bu model..

NIKE MD RUNNER 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 24 Nisan 2019; 14:53:42 >
  • New balance hiç denemedim iyi midir hocam ayaklarımda sıkıntı var.

• ben her turlu reebok ciyim
    ayakkabi ust bas her turlu daha tarz ve guzel ayrica fiyatlarida biraz daha uygun

• quote:

Orijinalden alıntı: Ne Bilim Adamı

New balance hiç denemedim iyi midir hocam ayaklarımda sıkıntı var.
    senin için biçilmiş kaftan.. NEW BALANCE geneli hepsi hafiftir new balanceların

ama nike adidas değişir modeline göre..
  • 4 tane new balance eskittim mercedes gibi diyim sen anla
  • converse chuck taylor a hiç bulaşma..

conversın diğer ayakkabılarınada bakma..

diğer spor ayakkabılarına her yerde yok zaten..

senin için biçilmiş kaftan new balancedır..
  • İlk marka ayakkabım reebok idi hala unutamıyom yaş 8 falan ışıklı bişeydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahatlık için son zamanlarda sketchers öneriyorlar. Nike adidas falan dönemi geçti bence. Reebok ise Türkiye modelleri üçüncü kalite olan bir marka, ikinci kalite bile değil. Amerikadan gelen Reebok ayakkabımın birebir aynı modelini görmüştüm Ankara da, rezalet ötesi kalite farkı vardı, deri kalınlığı bile çok farklıydı. İkinci kalite değil resmen üçüncü kalite kalıyordu.

Mümkünse bir mağaza avm gibi yerde deneyin ayakkabıyı hocam.

Ya da şu iki model demeyin. Hangi ayakkabı rahattır ayakta duran için diye arayın.

• Nike mı Reebok mı? Bi yardım lütfen.
  • koşu ayakkabısı alma, o tür ayakkabılardan daha önce günlük kullanım için aldım rahat edemedim, bi süre sonra yakma hissi ve terleme yapıyor, onun yerine sneaker tarzı ayakkabı bak, ayrıca nike önermem, kullanıp değiştirdikten sonra benim diz kapaklarımı ağırttı 2. ayakkabı, bi süre sonra düzeliyor ama gerek yok maceraya.
  • Reebok'dan aldım bir spor ayakkabı, resimlerde şahane gözüküyordu eve geldi traktör tekerleği gibi. Şu ayakkabıların uç kısımları varya, orası baş parmağına doğru kayık. Yani ayyakabı içe doğru hafif eğimli. Şok oldum resmen. Ev taşıma arefesindeydim iade de edemedim o yoğunlukta. Ayakkabının arka kısmında bir aykakkabı daha var resmen.

Tövbe daha. Ha ama rahat mı ? Öff hemde nasıl, ondan sonra başka ayakkabı giyince rahatsız oluyorum. Ama tipinden rahatsızım. Bir miktar şıkta olmak zorunda. Ben resimlerde o şıklığı gördüm ve ihtiyacımı karşılayacağına inandığım için aldım ama real ürün hiçte öyle değil.
  • adidas veya new balance al. ama nb nin klasik üstteki fotoğrafı olan modellerinden değil spor serilerinden al.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.