Şimdi Ara

Ayar gerektirmeyen Access Point Lazim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben komsularin wireless sifresini ogrendim ve gizlice internete giriyorum. Ama modeme uzak oldugum icin internet hizim cok dusuk. Simdi bilgisayarim ile modem arasina koyabilecegim bir cihaz lazim. Access Point, wireless adaptor vb. cihaz olabilir. Tek sorun komsularin modemine girme sansim yok. Araya koyacagim cihaza sadece elektrik baglantisi verebilirim ve yayim yapan modemin wireless sifresini girebilirim. Var midir boyle bir ara aparat?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yani araya koyacagim aparati modeme tanitmak gibi bir sansim yok. Aparat modeme Wireless Adaptor gibi baglanacak ve Access Point gibi interneti bana guclu sekilde tasiyacak.

• Boyle bir cihaz yok mu?

• :(

• komşunuza gidin izin isteyin ve asus rt-n10 veya rt-n10+ modellerinden birini repeater modunda kullanbilirsiniz.
  • Interneti ortaklasa kullanmak icin izin istedim. Ucretide bolusme teklifi ettim ama kabul etmediler. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: MOXEN

Interneti ortaklasa kullanmak icin izin istedim. Ucretide bolusme teklifi ettim ama kabul etmediler. :(

Bi ara 10 15kişi geçiniyordu bizim internetten :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Atalarimiz "Ev alma komsu al." diye bosuna dememis. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MOXEN

Interneti ortaklasa kullanmak icin izin istedim. Ucretide bolusme teklifi ettim ama kabul etmediler. :(

doğrusunu istersen kabul etmeme konusunda da haklılar, sonuçta sizin nereye gireceğinizi sizin kimlerle şifreyi paylaşacağınızı ve bu kişilerin nereye gireceği konusunda sıkıntılar olabilir, herhangi bir adli durumda direk suçlu komşunuz olur
  • dostum sorununu bununla %100 çözersin. linkle bakmanı isterim.

http://forum.donanimhaber.com/m_74387351/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.