Şimdi Ara

Aybaşı geldi ama hız eski haline dönmedi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnterneti geçen ayın 24'ünde bağlattım, biliyorsunuz ilk 2 ay bedava. Bugün ayın 26 sı yani 2 gün geçti ama hızım hala 1mbit. Sabah ttneti aradım sistemde sorun varmış. Böyle bi sorunla karşılaşan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oushuehue -- 26 Nisan 2012; 11:20:26 >

• Kafanmi guzel nisanin 26si daha
  • adam 2 si değil 26 sı diycekti 6 yı yazmamış :) adamın dediği doğru ama otomatik olarak ayın 1 ne tamamlıyor olabilirler.yani 5 gün sonra belli olur o
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostweb

adam 2 si değil 26 sı diycekti 6 yı yazmamış :) adamın dediği doğru ama otomatik olarak ayın 1 ne tamamlıyor olabilirler.yani 5 gün sonra belli olur o

Sağolun hocam cevabınız için, hızlı yazarken yanlışlık olmuş 6 yı yazamamışım O zaman şöyle bi sorum olucak. Ayın başına tamamlanıyorsa eğer, internetin de ayın 24ünde değilde 30'unda sıfırlanması gerekmez mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReChargedZ

quote:

Orijinalden alıntı: ghostweb

adam 2 si değil 26 sı diycekti 6 yı yazmamış :) adamın dediği doğru ama otomatik olarak ayın 1 ne tamamlıyor olabilirler.yani 5 gün sonra belli olur o

Sağolun hocam cevabınız için, hızlı yazarken yanlışlık olmuş 6 yı yazamamışım O zaman şöyle bi sorum olucak. Ayın başına tamamlanıyorsa eğer, internetin de ayın 24ünde değilde 30'unda sıfırlanması gerekmez mi ?

kota bilgilerine bakarak öğrenebilirsiniz eğer kota bilgilerinde mayıs ayı gözüküyorsa hızın sıfırlanması gerekir. ki büyük ihtimalle ayın 1 nde sıfırlanır. (30 nisan 23.59)

• ayın başı 1 idir.herkes icin böyledir, abonelik başlangıcı önemli değil.hee belki geçen ayki gibi 1 gün önce verirlerse ancak 30 u olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

ayın başı 1 idir.herkes icin böyledir, abonelik başlangıcı önemli değil.hee belki geçen ayki gibi 1 gün önce verirlerse ancak 30 u olur.

evet hatta sırf bu 4 günlük süre için 5-10 tl gibi bi rakam fazla alabilirler ama almayabilirlerde. siz ayın 1nde kontrol edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başlığı aybaşı geldi ama kız eski haline dönmedi diye okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReChargedZ

İnterneti geçen ayın 24'ünde bağlattım, biliyorsunuz ilk 2 ay bedava. Bugün ayın 26 sı yani 2 gün geçti ama hızım hala 1mbit. Sabah ttneti aradım sistemde sorun varmış. Böyle bi sorunla karşılaşan varmı ?

hesap dönemi ayın 1'i dir. adil kotalar ya da normal kota kullanımı ayın 1 i itibariyle sıfırlanacak. normal kotalı bir paketteysen kullanıma dikkat etmen faydalı olabilir. örn: 1 haftalık sürede 6gb kotalı bir paket kullanan abone 6gb kullanır ise kotayı aşar. 30 gün için 6 gb verilir. 4 haftaya bölersek 1.5gb hakkı vardır. kalan süreyi yaklaşık olarak 1.2gb kullanım şeklinde ayarlamakta fayda var. ancak sınırsız paketlerde akk de böyle bir hesaplama yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.