Şimdi Ara

Aybü tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazdım altınada esogü tıp yazdım ama aybü yü silmeyi düşünüyorum. Ne yapmaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sıralamaya göre tercih yapma isteklerine göre tercih yap soruna gelecek olursak ikisi de bence aynı farkını görmezsen sehir dısında
  • Aybü tıp hakkında olumsuz görüsler var aklimi çeliyor

• berkem36 B kullanıcısına yanıt
    eskişehirden daha kötü olacagına tahmin vermiyorum
  • Eskişehir yaz gözün kapalı.Ikisi de iyi fakülteler ama şehir olarak eskişehir universitesiyle beraber gelişen bir şehir öğrenciler için alternatif çok tam bir öğrenci şehri diyebilirim.Ankara da öğrenci şehri sayılır ama eskişehirde daha rahat edeceğinin dusuncesindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alexander Moltisanti -- 23 Temmuz 2019; 23:47:51 >
    Hocam olumsuz görüşleri söyle neden çekiniyorsun bende sana oranın öğrencisi olarak objektif bir şekilde yardımcı olayım

• Yazacaksa da gözü açık yazsın
    Allah korusun açıkta falan kalir yanlış tercihten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İü ybs
    2 yıl önce açıldı
    TIP
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Esogü de okuyan bir arkadaşım aybuden esoguye gecen oldugunu ve aybunun akredite olmadigini soyledi

Gözlerini kapat ve karar ver. Birbirlerinden eğitim olarak çok da farklı değiller. Nerede nasıl yaşamak istediğine göre seçim yap.

Genelde herkes yalan söyleme eyleminde dır adam fakültenin kenarından geçmemiş laf atıyor hastanesi yok diye ama bilmiyorlar ki bilkent şehir hastanesinde klinik eğitim verildiğini bilmiyorlar

Öncesinde selçuklu tıpa da doktor yok diyorlardı kimse hastaneye gitmiyor diye bir işim çıktı gittim güya hasta gelmeyen hastane diye anılan fakültenin hiç öyle olmadığını aksine hastaların baya olduğu prof doç gibi sayının da türkiyenin ilk 5te olduğunu dediler (sayı olarak)

Cerrahpaşa ayrıldı diye puanı bayağı düşecek diyorlardı cerrahapaşa İngilizcesi devlet tıp sıralamasında 1 de kapattı

Ve daha sayamayacağım çok örnek var

Bu forum (şu an LGS de 500le kapatan gs lisesine) üni sınavında başarılı olamayınca liseyi kötüleyen insanlar ona göre düşünün benve

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    youtube da fakülteyi tanıtan video var mı malum ankara uzak gidip göremiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.