Şimdi Ara

Aycell 'den Telsim 'e Geçiiiş!!! (GPRS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizde biliyorsunuz ki büyük bir çoğunluğumuz, Aycell' in Gprs için uyguladığı bu yeni tarifeden dolayı Telsime geçiş yapacak!
    Yanlız şuda bir gerçektir ki, Yeni bir hat açtırmakta pek masrafsız değil. Acaba bu konuda neler yapabiliriz!!!
    Ordan burdan duyduğum ufak ama işe yarar bilgilere dayanarak Aycell'den Telsim'e geçmek isteyen arkadaşlara kısa bir açıklama yapmak ve danışmak isterim...

Eğer eski hattınızı yani Aycell'i iptal ettirdiğinize dair belgeleri yeni hat alırken yani Telsim alırken gösterirseniz, Vergiler bu yeni firma tarafından ödeniyormuş.
    Yani Telsime böyle bir olayı gerçekleştirip geçtiğiniz zaman sadece hat tesis ve 5 milyon olan GPRS ücretini ödüyorsunuz. Ama aksi halde yani hattını iptal ettirmeden Telsime normal şartlar altında abone olursanız ilk fatura yaklaşık zartı zurtu içinde 42-45 milyon civarı geliyormuş....
    Bu söylediklerim her nekadar doğrudur bilmiyorum ama eğer bir nevze doğruluk payı varsa bu geçiş yapıcaklar için büyük bir avantaj...

Lütfen sizde bildiklerinizi paylaşın... Teşekkürler

• Arkadaslar,

Uzgunum ama TELSIM'de cok yakinda Kb fiyatlandirmaya geciyor. Bilemediniz Haziran. [bwlng]

Boylece GPRS isi, bizim dusundugmuz anlamda,bitmisdir.

Peki napicaz?
    1-Bundan sonra yapilacak olan en onemli is TTnet'e DSL icin baski kampanyasidir.. Ne kadar cabuk gectiler o kadar iyi. Gerci onda da acayip sira var ya. Benim bekleme listesine girdigim iki santralde, ilkinde 1000'li ikincide 2000 li siralardayim.

Ama yine de TTnet'e iki yildir acaip baski uyguluyan ISP'ler galip cikabilir. O yuzden;

2- Telekominikasyon ust kuruluna da baski yapmak lazim. ve/veya,
    3- TTnet'in su anda bagli oldugu, yanilmiyorsam, Bayindirlik Bakanina. Gerci o bu aralar Turk muteahitlerin Irak'da is almamasi icin ugrasiyor(!). Mesgul adam.
    4-Bir de Kablo net var ki, kapsama alani pek genis degil,ve pahali. 50 $ modem, 60,000,000 aylik. Bir de simdi hucum olursa, hizi kafadan duser. Bu konuda yapilacak fazla birsey yok.

BASKA FIKIR?

• Arkadaşlar forumda bulunan topicleri okumuyormusunuz¿ Bu söyledikleriniz hakkında bilgi hatta söylediklerinizin aynıları aynı sayfadaki ilgili topicler altında var boşuna yer işgal etmenin bi anlamı yok dimi¿
  • Ewet önceLikLe maLicas'a katıLıyorum ..

GeLeLim konuya teLsime gittim dün maLEsef hat kapattırıp geçmeyLe iLgiLi hiçbir koLayLıkLarı yok şuanda onun için bu oLAyı unutmak iyi oLur .. Hem en fazLa arkadaşında dediği gibi haziran biLemedin Temmuz oLmadan TeLsim'de KB başına ücretLendirmeye geçecektir ..

SewgiLerimLe !! ..
  • telsimde ilk fatura 35.000.000+konuşma ve mesaj geliyor

aviator telsimle ilgili haziran'da geçer diyorsun ama bir kaynak göstermiyorsun. bu bilgiyi nerden aldığını söylersen doğruluk derecesini de öğreniriz
  • bu biLginin doğruLuk derecesi yok hitman009 bence tamamen kişiseL düşünce ama arkadaşa katıLıyorum bu biLginin haziranda biLemedin temmuzda gerçekLeşeceği gerçeği için dahgi oLmaya gerek yok .. ÖnceLikLe ayceLL ciLer hat kapatacak daha sonra TeLsime geçeceğiz dediğim gibi en fazLa 1-2 ay içinde teLsimde aynı şeyi yapacak müşteri topLadığında we ortada kaLacağız ..

Bu konud ayapabiLeceğimiz birşey war son bi şey ..

Forumda ; LUTFEN TUM GPRS KULLANANLAR WE DUYARLILAR BURAYA.. adLı bi konu açıLdı orayı okuyup duyarLı kaLan kişi sayısı gerçekten çok oLursa bu iş oLur ..

SewgiLerimLe !! ..
  • [lamer]Hat değişiktirme hakkındaki resmi bilgiler...

[deal]1- (Aycell) Abone isteği ile hat kapama: Ücretsiz

[deal]2- (Aycell) Hattımı nasıl iptal ettirebilirim?

Çağrı Merkezi Abone tarafından aranarak , öncelikle hattının çift taraflı olarak görüşmeye kapatılması sağlanır. Abone daha sonra yetkili AYCELL Bayilerine kimlik belgesinin fotokopisi ile müracaat ederek Hat iptal işlemini gerçekleştirir.

[deal]3- (Aycell) Diğer şebekeye geçmek istiyorum, ne yapmalıyım?

Abone, diğer bir GSM şirketine geçiş yapacak ise hat iptal formunun ‘hat iptal nedenleri’ bölümüne, ‘Şebekemi Değiştirmek İstiyorum’ ibaresini de yazmalıdır. Böylece Abone Hat iptal formunu, diğer şebekelere geçiş belgesi olarak kullanabilmektedir.

[deal]4- Devam edecek.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVEA GPRS VE MMS AYARLARI
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • [deal]5- DİĞER OPERATÖRLERDEN TELSİM'E GEÇİŞ

FATURALI HAT ABONELİĞİ

TEMEL EVRAKLAR
    GSM Abonelik Sözleşmesi
    Başka şebekeye ait hattın iptal edildiğini ve cihazın boşa çıktığını gösterir belge veya Özel Cihaz Bildirim Formu
    Bireysel Bilgi Formu

KİŞİYİ GÖSTERİR EVRAKLAR
    Nüfus Cüzdanı
    Nüfus Cüzdanına Alternetif Evraklar;

ADRESİ GÖSTERİR EVRAKLAR
    Yeni tesis başvurusunda belirtilen adresi gösterir evraklar
  • oki arkadaş eLine sağLık araştırma yapmışsın ama teLsimde KB başına geçmek üzere .. :)))GüLdüğüme bakma ağLanacak haLimize güLüyorum .. Demem odurki hat kapattırıp hangisine geçeceksin 2 si Kb biri 1 mayısda diğeride geçti geçecek ..

Forumda Büyük bir kampanya başLamak üzere herkes katıLır we duyarLı oLursak herşey yoLunda gidecektir ..

SewgiLerimLe !! ..
  • arkadaşlar etmeyin eylemeyin telsimde geçecep deyip beni kalpten götürmeyin..:)
  • Sayın aLbay'ım üzgünüm ama bu ay oLmasa geLecek ay geçer kesin .. :)))

Ama umarım TeLsim beni we benim gibi düşünenLeri yanıLtım böyLe kaLır ..

Yada ne biLim 5miLyon yerine 10 yasın 15 yapsın ama KB oLayına para yetiştirmek zor ..

Tabi Sabancının kızı iLe ewLiyseniz başka :))))))))))))))))))))

Hay aLLah ağLanacak haLimize güLüyorum ya .. neyyseeeee

SewgiLerimLe !! ..
  • Bu ücret konusuna katılıyorum gayet normal 10-15 mil arası bağlantı çok iyi değil ama kb başına ücretten daha iyidir(aycell için). Arkadaşlar bu düşündüklerimizi,fikirlerimizi isteklerimizi öncelikle gsm operatörlerine sonra medya kurumlarına iletmemiz inanın bizi bir adım öne geçirecektir davamızda.Özellikle medya kurumlarına çünkü sesimizi en kolay ve en çabuk bu şekilde büyük kitlelere duyurabiliriz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.