arkadaşlar aycell kullanan varmı ya bunda download yapmasak sadece irc ve sörften baya kasarmı fatura_ bi türlü hesabı beceremiyom ben
bence kasar bir web sayfası acmak 50kb yani 50.000 tl 1 saatte 20 sayfa gezsen zaten 1mb yani 1milyon yapar :)
amann uzak dur
arkadaşlar ücretlendirme bilgiğim ve aycell müşteri hizmetlerine sorduğum kadarı ile şöyle; gonderilen byt ve alınan byt'ı toplayıp 1024 'e bölüyorsunuz, ve çıkan sonuç KB cinsinden olacağından 950 lira ile çarpıyorsunuz! Bu kadar! (ama dikkat alınan+verilen kb topluyorsunuz) Bilginize,..
Valla ben dayanamayip hergün en az 500 kb indiriyorum ay sonunda fatura sisecek telsime gecip tekrar vergi ödemek de istemiyorum:)
siz hala aycell mi kullanıyorsunuz.hatlarınızı iptal edin bakıyım........
siz hala aycell mi kullanıyorsunuz. 500*30*950*%25(özel iletişim vergisi)=17 812 500 iyi para 500 kilobaytı dial-up bağlantıyla 1-2 dk da indirirsin be kardeşim.GPRS in hastasımısın
Aç sadece mirci dialupla 5 saat çet yap.Bide gprs ile yap hesapla neden gprs hastası oldumusu anlarsın
arkadaslar ben de bunu merak ediyordum...birsey indirmesekte sadece surf yapsak genede bu kb olayı basımıza iş acar mı?download icin gene dial up takılırız.boyle bisey var mı yoksa dial up ta durum gostergesindeki alınan gonderilen bayt toplamı hesabı mı işliyor faturalandırma?
Arkadaşım normaL bi bağLantı kur .. MaLum Kb başına 950 TL .. YakLaşık 1000 KB si 950 bin .. 950 bin seni sarsmaz .. BağLantını kur irc ye gir ama gözün sürekLi bağLantı simgesind eoLsun onu arada çift tıkLa we kaç Kb biLgi akışı oLduğunu gör .. 1000 KB oLduğunda bağLantıyı kes faturana 950.000 TL yansır süreye bak eğer keonomik buLursan sürekLi dene yok o süreyi yarım sat biLe sürmeden doLdurmuşsan bi daha deneme ..
SewgiLerimLe !! ..
bugun arkadasın turkcell hazırkartıyla bir deneme yaptık...iki uc web sayfasına girdik,toplam 5-6 dakika... 8 kontör yedi namıssız...kb ucretlendirmeli hattı dusunemiyorum artık...:)
aasd
BİR MİLLET UYANIYOR
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme