|
Bildirim
Sıradan bir bayan bunu yapay zeka ile yapmaya ne gerek vardı.
|
Ben yapay zekalı modellerin güzellik algısı konusunda toplumu derinden sarsacak bir fark oluşturacağını sanmıyorum. Sanal ortamda kat kat sürülen makyaj + yapay lensler, tırnaklar, saçlar... + çekim şekli + filtre falan derken gerçekliğin ötesine geçeli çok oldu. Hazırız yani bu içerikler için de.
|
Ülkemizde çirkin bir kadının azıcık dekolte göstermesi yetiyor yüzbinler kazanmak için. Ne uğraşıyorsunuz yapay zekayla.
|
yazmışlar ya, kaprisleri yüzünden diğer hanımefendilerin :D çekemeyiz diyip gidip yapay yapmışlar. bence çok olumlu, 4-5 seneye havası kalmaz tiktok ve instagram kızlarının :D
|
|
|
|
bizim bayanlar normal kazanamıyor millet yapay zeka ile kazanıyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esxici -- 26 Kasım 2023; 19:28:6 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
Yapay zekanın yapabildikleri korkutucu, açıkçası ben ilk resmi haberi süslesin diye rastgele konmuş gerçek bir model zannettim. Ama bu doğal yapılmış, yapay zekanın insan tasarımları genelde acayip bir dokuyla yapılıyor ve doğal olmayan bir parlaklıkla hemen kendini ele veriyor. Ama bunun gibi gerçekçi olanları creppy. Muhtemelen yapılması çok zor da değil. Gerçekte var olan birkaç kadının - hatta kadınsı hatlarda bir araya getirilen birkaç erkeğin - bir bileşimi olabilir. |