Şimdi Ara

ayda 65TL ver internet hızın 0.2mbps olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Santrale uzaklıgın sadece 700m olsun
    Ayda 65TL ver 8-16mbps olan internete
    Internet hızın 0,2mpbs olsun
    Daha ne denir ki arkadaslar?

Ne yapmak gerek, nereye şikayet etmek gerek? Nasıl bu olayı duzeltmek gerek? Interneti yeni actirdim, taahhuttu suydu buydu kapatmazlar da interneti, boyle sistem olmaz ki ama ben parasını veriyorum ama servisi alamıyorum o zaman neden para veriyorum ki?

http://www.speedtest.net/result/2204062522.png

• 4440375 arıza kaydı bırakın.
  • bırakınca düzeliyor mu ki sanki hocam...
  • bakın 8-16 arası vermeleri için sistemden bölgeyi kontrol ediyorlar başvururken... Eğer bölgeniz yüksek hızları kaldırmıyorsa yüksek hızlı tarife vermiyorlar. Sizin ki destekliyormuş ona göre tahattüt etmişler 8-16 arası diye. Bir sorun vardır kesinlikle , isterseniz hat değerlerinizi atın yardımcı olalım buradan. Modem arayüzünde bulabilirsiniz.
  • 4440375'e sövgü bırakın. Düzelmesede rahatlamış olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

4440375'e sövgü bırakın. Düzelmesede rahatlamış olursunuz.

aynen onu yapıyorum su an telefonda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

bakın 8-16 arası vermeleri için sistemden bölgeyi kontrol ediyorlar başvururken... Eğer bölgeniz yüksek hızları kaldırmıyorsa yüksek hızlı tarife vermiyorlar. Sizin ki destekliyormuş ona göre tahattüt etmişler 8-16 arası diye. Bir sorun vardır kesinlikle , isterseniz hat değerlerinizi atın yardımcı olalım buradan. Modem arayüzünde bulabilirsiniz.

adamlar bana diyor ki "ben internet hızınızı gayet hızlı göruyorum" ben de diyorum ki youtube acıyorum iki saatte 30sn izliyorum ayrıca speedtest'te en son 0.2den 0.4e cikti o kadar ayarlama falan yaptılar dnsleri falan degistirdiler...

Benim buradaki asıl vurgulamak istedigim nokta şu, bir hizmet icin para veriyorsunuz degil mi, aynen taksiyle bir yere gidiyorsunuz gideceginiz yere vardiginizda o hizmetin parasını veriyorsunuz hizmeti alan memnun veren memnun... bu ttnette neden gecerli olmuyor bu?

hee 10 lira 20 lira olsa ok dicem o kadar paraya bu kadar hizmet ama abicim 65lira alıyorlar, yahu aksam işten evimize geliyoruz internetten bişi izliyemiyecek miyiz bea! bi aksamlari girioz zaten internete yuh be kardesim onda da bari 3-4 mbps olsa en azından durmadan bişi izleyebilsek... hadi 16mbps gectim

arıza kaydı actılar nolcak birazdan duzelcek yarın aksam ben yine sovcem burdan... bi arkadas ttnet yatırım yapmıyor yazmış yapsa bunları yazmazdım zaten...

• arıza kaydının sonuçlanmasını bekleyin , bu arada modem arayüzünden hat değerlerinizi ekran görüntüsü alıp buraya ekler misiniz ?
  • Az önce 1mb bağlantıdan 8 mb bağlantıya geçtim, şuan hız değerim 613 kb yani 8 mb olalım derken 1 mb'in yarısına düştüm. Müşteri hizmetlerini aradım, bizde hızınız normal gözüküyor dedi. Arıza kaydı bıraktık.

Başa bela aldık iyi mi nolcak şimdi bilmiyorum.

Düzeltme: Sorunu çözdüm

Meğer yasaklı sitelere girmek için kurduğum program farklı ip adresi aldığı için hızımı kısıtlamış. Programı kaldırmamla 7 mb bağlantı görmeye başladım, aman nazar değmesin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oKsEAt -- 26 Eylül 2012; 23:04:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oKsEAt

Az önce 1mb bağlantıdan 8 mb bağlantıya geçtim, şuan hız değerim 613 kb yani 8 mb olalım derken 1 mb'in yarısına düştüm. Müşteri hizmetlerini aradım, bizde hızınız normal gözüküyor dedi. Arıza kaydı bıraktık.

Başa bela aldık iyi mi nolcak şimdi bilmiyorum.

Düzeltme: Sorunu çözdüm

Meğer yasaklı sitelere girmek için kurduğum program farklı ip adresi aldığı için hızımı kısıtlamış. Programı kaldırmamla 7 mb bağlantı görmeye başladım, aman nazar değmesin :)

kiskandim seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.