Kusura bakma da senin terazine göre Volkan'ın 12 milyon ettiği bir yerde Arda 35-40 milyon eder.
Volkan'ı bu kadar büyütmeyin. Pino'dan farksız hatta eksiği bile var.
Suan Bursaspor baskanısın Ben Volkanı almaya geldım baskan
Kaca verıyosun ?
Bursa başkanı olsam dediğin gibi olur ama kendi kulübümü göze alırsam bu teklif aşırıya kaçar. Futbolcuları geçtim Volkan'a 6 milyon verdiğin kadar git Kallström'ü al. Daha çok fayda sağlar. Volkan'a verilcek en fazla miktar 4 milyon'u geçmemeli. Tıpkı Yekta'da olduğu gibi...
Volkan için az bir teklif. Volkan Şen için Arda Turan + Volkan'ın satışından %20 pay talep ederdim ben olsam.
Volkanın bu sezon ne yaptığınıda gördük. Kanat kanat kanat nereye kadar. Çift yönlü adam alacaklarsa alırlar. Volkan molkan hikaye oldu Bursada. Özellikle Sercan. Manchesterla bile adı geçiyordu şimdi Bursada 2 top oynuyor. Anadolu kulüpleri oyuncularını kullanmayı bilmiyorlar (bkz. Mehmet Yıldız)
quote:
Orijinalden alıntı: Le petit prince
Volkan için az bir teklif. Volkan Şen için Arda Turan + Volkan'ın satışından %20 pay talep ederdim ben olsam.
Vay pötit vay , sana kalsa Arda+Baros+Kewell+Misimovic=Volkan şen edecek.
en fazla 5 M Dolar eder fazlası israf...
2,275 $ verilebilir. + barış, sarp verilebilir.
Oglen 2de gelip kahvalti eden arkadaslariyla "kanka bugun antrenmana gitmesemmi" muhabbeti yapan adam insallah gelmez. Topa vurmayi bilen her ilkokul mezunu o serefli armayi gogsunde tasiyamaz. ( kendi kulaklarimla duydum gozlerimle gordum bu olayi )
Volkana çok fazla
zaten alacabileceğiniz yok volkan'ı. boş boş yorum yapmayın çok fazla, hak etmiyor falan. bu haberleri kaç seferdir gördük. satmaya niyeti olsa klüp satardı hele dünkü beraberlikten sonra iyice yalan oldu sizin iş. bu yüzden volkanı aşşağlıyarak ancak kendinizi kandırırsınız. Alabileceğiniz de yok volkanı.
quote:
Orijinalden alıntı: Bluedevil86
zaten alacabileceğiniz yok volkan'ı. boş boş yorum yapmayın çok fazla, hak etmiyor falan. bu haberleri kaç seferdir gördük. satmaya niyeti olsa klüp satardı hele dünkü beraberlikten sonra iyice yalan oldu sizin iş. bu yüzden volkanı aşşağlıyarak ancak kendinizi kandırırsınız. Alabileceğiniz de yok volkanı.
Hıhı tabi tabi. Ne yapmış Volkan? Söyle hadi. 20 maçta 1 gol 1 asist yapması mı? Eminimki kadro dışı bırakılan Misimovic; Kazım ondan daha disiplinlidir. Öyle her önüne geçen bu formayı giyemez Hadi şimdi kendi bölümüne...
zaten volkanın aklını zehirleyenler de siz 3 büyüklerdiniz. o yüzden volkanı aşşağlıyarak birşey geçmiycek elinize. her oyuncunun düşüş çıkış dönemi vardır. tıpkı ardanın sakatlıktan sonra formunu yitirmesi gibi. aşşağlıyarak elinize volkan geçmiycek.
quote:
zaten volkanın aklını zehirleyenler de siz 3 büyüklerdiniz. o yüzden volkanı aşşağlıyarak birşey geçmiycek elinize. her oyuncunun düşüş çıkış dönemi vardır. tıpkı ardanın sakatlıktan sonra formunu yitirmesi gibi. aşşağlıyarak elinize volkan geçmiycek.
Formsuzlukla izinsiz yurt dışına çıkmanın alakası yok.
Kazım, Stancu transferlerinden sonra hiç mi hiç sanmıyorum. Bir de Volkan Şen o kadar etmez.
Volkan'ı boşverin, bu oyuncular gitsin ben 6 milyon kere veririm klübe
Yuh be 6M€ mu ? bi de Aydin !!!!!!
Sadece 4M€ eder etse etse...
quote:
Orijinalden alıntı: umut5513
quote:
zaten tek sorun da bu değildi. ertuğrul hoca kupa maçı öncesi birşeyler açıklamıştı.
malesef şampiyon takımı batırmak isteyen çok. gerek a takım gerekse alt yapımızdakiler de aynı durumda. Hami Mandıralı, muhammet ve ereni zehirleyen kişi o imiş. iki tane çocuk bizim takımı batırmaz ama böyle futbolcu aşşağlıyarak veya oyuncularımızın aklını zehirleyerek pek birşey kazanamazlar. trabzon çok "ahı" aldı. bakalım tutacak mı görücez.
uzun lafın kısası volkanı alamıycaksınız, boş yere küçümsemeyin. ben ardayı küçümsemedim. sadece sakatlık sonrası formdan düştü onu belirttim.
quote:
Orijinalden alıntı: Le petit prince
Adresini bilsem sana yorgan veya battaniye yollardım.Kimsenin üstü açık uyumasından haz almıyorum bu kış günlerinde.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: umut5513
quote:
zaten tek sorun da bu değildi. ertuğrul hoca kupa maçı öncesi birşeyler açıklamıştı.
malesef şampiyon takımı batırmak isteyen çok. gerek a takım gerekse alt yapımızdakiler de aynı durumda. Hami Mandıralı, muhammet ve ereni zehirleyen kişi o imiş. iki tane çocuk bizim takımı batırmaz ama böyle futbolcu aşşağlıyarak veya oyuncularımızın aklını zehirleyerek pek birşey kazanamazlar. trabzon çok "ahı" aldı. bakalım tutacak mı görücez.
uzun lafın kısası volkanı alamıycaksınız, boş yere küçümsemeyin. ben ardayı küçümsemedim. sadece sakatlık sonrası formdan düştü onu belirttim.