Hocam sen rahat ol onun zehirlendigi falan yok. Altinda Audi R8i etrafinda 100lerce arkadasiyla hayatindan gayet memnun. Senin durumlar nasil?
şimdi ayhan+barış+aykut=0 lira derseniz bile fazla. volkan 6 milyon€ etmez. ha 0 lira değil -3 milyon€ falan diyorsanız tamam. bana göre sadece aydın bile volkandan daha iyidir.
6 € vereceksek iyi bence. 4 € da ben vereyim 10 tamalayalım.
quote:
Orijinalden alıntı: Le petit prince
Volkan için az bir teklif. Volkan Şen için Arda Turan + Volkan'ın satışından %20 pay talep ederdim ben olsam.
Bu arkadaşın yorumlarının direk mizah bölümüne gönderilmesini arz ederim.
Bu üçünden kurtulmayı çok istiyorum ama 6 milyon üste vermek mantıksız. Gerekte yok yani...
Ya bu volkan şende ne var anlamıyorum. Hani pek bir numarasınıda göremiyoruz topu atıyor kafası önde kosuyor bu adama bu paranın konuşulması bile saçma.
Barış+Aykut+Sarp+6milyon Euro verelim karşılığında birşey almamıza gerek yok. Yeterki bir takıma verelim.
quote:
Orijinalden alıntı: joedumars
teklif doğru ama bursa sadece €6m'da diretiyormuş
quote:
Orijinalden alıntı: SouL InvictuS
Barış+Aykut+Sarp+6milyon Euro verelim karşılığında birşey almamıza gerek yok. Yeterki bir takıma verelim.
hadi hakan la ayhan da benden olsun :D
onların hepsini verin keitayı geri alın anasını satayım. üstüne kazımı da verebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Smee
onların hepsini verin keitayı geri alın anasını satayım. üstüne kazımı da verebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan
quote:
Orijinalden alıntı: Smee
Şu fotoya bitiyorum .d
Yahu şaka maka sezon sonu Arda gidince kim dolduracak yerini Volkan Şen mi
quote:
Orijinalden alıntı: oguzozan
Arda nereye gidiyor hocam , kimse almaz onu anca Tuncay'ın gittiği gibi bir klübe gidebilir şu zamanlar gösterdiği performans ile.
quote:
Orijinalden alıntı: KYgt
quote:
Arda nereye gidiyor hocam , kimse almaz onu anca Tuncay'ın gittiği gibi bir klübe gidebilir şu zamanlar gösterdiği performans ile.
Yapılan bütün transferler Ardanın gideceğinin habercisi gibi,bu sene fazla kanat oyuncusu aldılar.Ayrıca Ardayı uzun süredir takip eden kulüpler için fazla caydırıcı olamaz şu anki performansı(Tabi Ardanın gitme olasılığı benim kendi düşüncem hiçbir şekilde duyum veya bilgi sahibi değilim)
quote:
Arda'nın yerini doldurmak zor olabilir; ancak -sakatlık meselesi yüzünden- Arda'nın, kendi yerini doldurması daha da zor olacak gibi.
Bakalım Serdar Eylik nasıl dönecek. Ona göre plan, program yapılır.
aydın + barış + aykut + 6 m € verelim üstü kalsın
Boyle bir takas yaparsak yilin transferi olur valla.
Her biri -2 milyon euro desen 3u -6 milyon euro eder. Ustune 6 milyon euro verecekmisiz. Volkan Sen gibi kaliteli bir yerliyi bedavaya getirmis oluruz.
Adnan Sezgin ve İbrahim Yazıcı ile yenilen yemek 100 avro, Adnan Sezgin in pazarlığı sonucu Volkan Şen in bonservisi 1 milyon avro, Apaçi Barış ve Sarp ın gönderilmesi paha biçilemez. Paranın satın alamayacağı şeyler vardır geriye kalan her şey için Adnan Sezgin
quote:
Orijinalden alıntı: reef1905
quote:
Orijinalden alıntı: Le petit prince
Volkan için az bir teklif. Volkan Şen için Arda Turan + Volkan'ın satışından %20 pay talep ederdim ben olsam.
Adresini bilsem sana yorgan veya battaniye yollardım.Kimsenin üstü açık uyumasından haz almıyorum bu kış günlerinde.
He de geç abi işte o bizim küçük prensimiz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme