Şimdi Ara

Aydın'da Elektronik Devre Elemanı Temini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aydın'da TOK Elektronik ve karşısındaki Akgül Elektronik dışında, elektronik parça ve devre elemanı temin edilebilecek bir yer var mı?

• Size ne lazım , akgül elektroniğin esnaflığı beş para etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aydın da bu isi en iyi yapan Yer neresi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butun istediginiz parcaları internet uzerinden temin edebiliyorsunuz nerdeyse artık, sadece belki kargo masrafı gozunuzu korkutabilir (onuda toptan alısverislerle cozebilirsiniz) eger bu sekilde de olmaz derseniz ben ANKARA dayım konya sokak denilen elektronikcilerin yeri var bunlardan bir iki tane size telefon gonderebilirim siparisinizi telefonla verirsiniz...(sanırım ISTANBUL dan bir iki arkadasta bu konu icin size yardımcı olacaktır)
  • Çağ artık digital çağ
    İnternetten her istediğinizi alabiliyorsunuz .
    bulunmayan devre elemanlarını yurt dışı farnell ,dıgı key gibi ciddi firmalar gönderebiliyor .Ebay da bu konuda kötü değil .
    Türkiyenin her yerine yedek parça temin eden Türk firmalarıda mevcut .
    isterseniz internet adreslerini bazılarının verebilirim .
  • www.direnc.net (Buradan direk gidip alışveriş yapıyorum Kadıköyde olduğu için)
    www.bluemavi.com Burası Online sipariş işinde çok iyi. Ertesi gün elime ulaşmış oluyor ürünler.

Gittigidiyorda da belli satıcılar var Diyarbakırdan sipariş veriyorum ertesi gün kesin elimde mesela... Kargo ücretide 5 TL -7 TL arası
  • Bluemavi Elektronik Alışveriş Malzeme Sitesi;

Çok iyi alışverişlerim oldu.
    Her ürünü ayrı ayrı paketleyip,etiketleyip gönderiyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dijital çağmış.... Arkadaşlar, "bilmiyorum" demek ayıp değil, diyebilirsiniz. Belki de yoktur, olamayabilir yani sizin suçunuz bu değil merak etmeyin.

Çevre ilçelerde (söke,çine,kuşadası,didim) yaşayıp elektronik malzeme teğmin ettiğiniz bir çağ dışı dükkan var mı?
    Teşekkürler.
  • Haklısın kardeşim , bazen interneti kullanıp ,dar dünyasından öteye açılmayan insanlar var . Benim ki araştıran insanlar içindi .

siz yine yakın çevrenizdeki elektronikçilerden temin edin .
  • Doğrudur. Üç beş kuruş için 5TL kargo ödemeyi göze alan zengin gönüllüler de varmış. İnternet bazılarını şımartıyor mu ne? :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.