İstanbulda bir devlet üniversitede okuyorum ve iş bulmak adına bu konu hakkında yardım istiyorum. Acaba bu pizzacıdır, tavukçudur bu tarz işlerde çalışmanın usulü nedir yani ben gündüz öğretiminde okuyorum ve akşam saat 21-2 arası gibi saatler benim için uygun olacaktır acaba bu tarz vardiya olayı var mı? Yani bu düzene göre çalışabilir miyim? Ayda ne kadar gün çalışmam gerek iki ayda birde olsa vize final için 2-3 gün izin alabilir miyim bu tarz şeyler işte konu hakkında bilgisi olan bu tarz işletmelerin sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim..
akşam 8 den sabaha kadar var anca..... senin dediğin saatlerde yoktur.
quote:
Orijinalden alıntı: haribo21
Hocam bu malum pizzacılar gece 3'e kadar falan diyor a o nasıl oluyor yani sabah 11'de başlayna akşam 3'e kadar bekliyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: The_North_Face
quote:
Hocam bu malum pizzacılar gece 3'e kadar falan diyor a o nasıl oluyor yani sabah 11'de başlayna akşam 3'e kadar bekliyor mu?
valla o kadarını bilmiyom.en güzeli git sor dicem ama çekingensin sanırım böyle şeylere.. foruma yazdığına göre... benim abimin arkadaşı garson.. akşam 8 den sabaha ladar çalışıyo.günde 40 tl temiz para
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: The_North_Face
quote:
valla o kadarını bilmiyom.en güzeli git sor dicem ama çekingensin sanırım böyle şeylere.. foruma yazdığına göre... benim abimin arkadaşı garson.. akşam 8 den sabaha ladar çalışıyo.günde 40 tl temiz para
Yok hocam sorarım, çekingenlik falan yok şimdi aklıma geldi de o yüzden direk foruma danıştım hani başka şirletlerde çalışan varsa şartları ona göre görmüş olurum sonuçta okul var...