Şimdi Ara

Ücretsiz yağ değişim merkezi ve parekende satış yarı acmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleyküm arkadaşlar ücretsiz yağ filitre değişim merkezi ve parekende satış noktası açmak istiyorum ama kar marjini bilmiyorum tecrübem yok yardımcı olursanız sevinirim düşünceleriniz benim için çok önemli hayırlı aksamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @li Rıza -- 5 Nisan 2024; 22:47:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• büyük ilde nasıl olur bilmem ama kucuk ilde bu dediğini yapan shell vardı yağı alıp ücretsiz filtre yağ değiştiriyosun ama adamlar kar etmediği için lifti ve yağ değişimi yapımını ıstasyondan kaldırdı sanayi içinde olan 1 tane shell yapıyor suan onu çalışan kar ettırmıyor bu demıstı

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Tek marka değil aslında yapmak istediğim bircok marka yağ ve filitre otomobil hafif ve ağır ticari traktör üzerine ama nasıl olur bilmiyorum tabi

• Malzemeden kar edersin. Ama elinde geniş bir ürün gamı olmalı.ayrıca çıkan yağıda satarsın hoş pek bir getiri olmasada günde 10 araç yağ.değişimi yapsan atık yağdan dükkan kirası çıkar.
    Her aracın filtre her araca uymaz özellikle hava filtresi çeşit önemli. Parçacı ile çalışman lazım sana yakın olmalı ve motorla gidip alman lazım.
    Yani mümkün değil bütün modeller elinde olsun.
    Ben bazen benim ustanın dükkana gidiyorum depo kullanılmamış filtre kaynıyor. Zamanında almış ama kalmış elinde.
    Tabi filtre yanına silecek süpürgesi polen hatta fren balatası da iş yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kardeşim ilgin için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.