Şimdi Ara

Hepsiburada eski telefonu kapıda yenileme hizmetini 81 ilde kullanıma sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada eski telefonu kapıda yenileme hizmetini 81 ilde kullanıma sundu
    Hayatın yoğun temposunda telefon değiştirmek isteyen kullanıcılar, eski telefonunu ikinci el olarak satmak yerine eskiyi yenileme platformlarını daha fazla tercih etmeye başladı. Hepsiburada, eski telefonun değerinin anında indirim olarak yansıdığı, değişim hizmetinde 81 ilde kapıda yenileme imkanı sunmaya başladı.

Hepsiburada, 81 ilde “Eskiyi Kapında Yenile” hizmetini hayata geçirdi. HepsiJET’in lojistik desteğiyle tüm şehirlerdeki kullanıcılar, eski telefonunu kapıdan Hepsiburada’ya verebilecek.

Ayrıca Bkz.DH Sıcak Fırsatlar WhatsApp ve Telegram indirim kanalımız açıldı!

Hizmetten yararlanmak için yeni telefonu seçip değiştirmek istediğiniz eski telefonla ilgili bilgileri ve telefonun mevcut durumuyla ilgili üç soruyu yanıtladıktan sonra Hepsiburada telefonunuza ön teklif sunuyor. Ön teklifi kabul ettikten sonra HepsiJET tarafından yeni telefonunuz teslim edilip eskisi alınıyor.

Verilen eski telefonlara ne oluyor?

Hepsiburada, “Eskiyi Kapında Yenile” hizmetini, Ticaret Bakanlığı tarafından Yenileme Yetki Belgesi alan yerli girişim Getmobil iş birliği ile hayata geçirdi. Eski telefonlardaki veriler silinerek Getmobil’in teknisyenleri tarafından özenle yenileniyor ve 12 ay garanti ile yenilenmiş olarak satışa sunuluyor. Böylelikle hem ekonomik açıdan hem de çevresel sürdürülebilirlik açısından katkı elde edebilirsiniz.

Hedef yıl sonuna kadar 50 bin telefonu kapıda yenilemek

Hepsiburada Mobil Kategoriden Sorumlu Grup Direktörü Murat Atamer, 2022’de başlatılan eski telefonu yenileme hizmeti ile bugüne kadar 60 bin telefonun yenilendiğini söyledi. Eskiyi Kapında Yenile hizmetinden ise yıl sonuna kadar 50 bin telefonun kapıda yenilenmesi hedefleniyor.

• Sapasağlam telefonu gönderdim orijinal kutusu kılıfı faturasına kadar. Hatta ve hatta ekran koruyucusu, usb kablosu şarj cihazına kadar gönderdim meğer sadece telefonu göndermek yeterliymiş! Neyse, en ufak sorunu olmayan telefonu, vaadettikleri fiyatı vermemek için "ısınıyor" gerekçesiyle daha düşük fiyat teklif verdiler. Ben teklifi reddettim ama telefon bana ulaştığında eski halinden eser yoktu. Siz siz olun 2 kere düşünün...
    Bu tür firmalar sağlam telefona iyi fiyat vermezler. Abartısız ölücü seven. Kimse iyi telefonunu ucuza satmaz. Hatta telefoncu esnaflar bile bu tür firmalara göre daha iyi fiyatlar verebiliyor. Forumlarda vs açın bakın tonla şikayetler dolu yani kullanıcılar her an sorun çıkarabilecek sorunlu telefonlarını satıyorlar. Ekmeği yiyen bu firmalar. Yemeğe ekmek bananlar ise bunların reklamlarını yapanlar. :) yenilenmiş telefon önerilmiyor almayın.

Mediamarkt ise telefon kiralama hizmetini çıkarttı. Mesela atıyorum 30 bin TL lik telefonu 35-40 kiralıyor aylık taksitlerle. Hem pahalı bende telefona sahip olunmuyor. Yani telefon kiralama eskiyi getir yeniyi götür eskiyi getir yenile gibi sistemler mantıklı değil. Özellikle yenilenmiş telefonlar hiç mantıklı değil. Açılmamış tamir görmemiş diye satılan yenilenmiş ( :) ) servise verildiğinde yetkisiz işlem görmüş durumuyla karşılaşabilirsiniz. Nadirdir iyi cihaza dek gelmeniz ve şansa ihtiyacınız var.

Orijinal olmayan ekran veya pil takıldığında bilinmeyen parça uyarısını ekstra donanım ve yazımlarla uyarıyı kaldırabiliyorlar. Sadece bundan dolayı bile yenilenmiş vs telefonlar tercih edilmemeli.
  • Bu hepsiburada şaka maka feci büyüyo. Abd borsasında delist olcaktı 2 sene önce şimdi 4 dolar olmuş hissesi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sapasağlam telefonu gönderdim orijinal kutusu kılıfı faturasına kadar. Hatta ve hatta ekran koruyucusu, usb kablosu şarj cihazına kadar gönderdim meğer sadece telefonu göndermek yeterliymiş! Neyse, en ufak sorunu olmayan telefonu, vaadettikleri fiyatı vermemek için "ısınıyor" gerekçesiyle daha düşük fiyat teklif verdiler. Ben teklifi reddettim ama telefon bana ulaştığında eski halinden eser yoktu. Siz siz olun 2 kere düşünün...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu tür firmalar sağlam telefona iyi fiyat vermezler. Abartısız ölücü seven. Kimse iyi telefonunu ucuza satmaz. Hatta telefoncu esnaflar bile bu tür firmalara göre daha iyi fiyatlar verebiliyor. Forumlarda vs açın bakın tonla şikayetler dolu yani kullanıcılar her an sorun çıkarabilecek sorunlu telefonlarını satıyorlar. Ekmeği yiyen bu firmalar. Yemeğe ekmek bananlar ise bunların reklamlarını yapanlar. :) yenilenmiş telefon önerilmiyor almayın.

Mediamarkt ise telefon kiralama hizmetini çıkarttı. Mesela atıyorum 30 bin TL lik telefonu 35-40 kiralıyor aylık taksitlerle. Hem pahalı bende telefona sahip olunmuyor. Yani telefon kiralama eskiyi getir yeniyi götür eskiyi getir yenile gibi sistemler mantıklı değil. Özellikle yenilenmiş telefonlar hiç mantıklı değil. Açılmamış tamir görmemiş diye satılan yenilenmiş ( :) ) servise verildiğinde yetkisiz işlem görmüş durumuyla karşılaşabilirsiniz. Nadirdir iyi cihaza dek gelmeniz ve şansa ihtiyacınız var.

Orijinal olmayan ekran veya pil takıldığında bilinmeyen parça uyarısını ekstra donanım ve yazımlarla uyarıyı kaldırabiliyorlar. Sadece bundan dolayı bile yenilenmiş vs telefonlar tercih edilmemeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 16 Ağustos 2024; 19:40:2 >

• Hepsiburada varsa işin içinde garanti servis hepsi sorunlu olur Daha önce çok sorun yaşatmışlardı.

• Eskiyi getir yeniyi götür gibi kampanyalar fiiyasko. Çok nadir iyi teklif alırsınız, perakendeciler en düşük fiyatı vermek için kıvırır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnsanı enayi yerine koyuyorlar 40 bin liralık telefona 10 bin para veriyorlar şaka gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben zamanında kullandım Memnun kaldım bu hizmetten Verilen ek destekler vs. iyi indirim olmuştu yeni telefon için

• Get mobil sakal alıyor tamam buna aracı olan HB'da da sakal alıyor. Harika. Umarım iyi ve temiz yaparlar tamirleri.

• Sorunsuz gıcır gıcır S20 Fe 256gb telefonuma verilen fiyatı görüyorsunuz.

Ben bu ölücülüğü ne dh 2. elde ne letgoda ne de sahibindende gördüm.

Herhangi bi çakal telefoncu bile 7-8 bin rahat verir bu telefona 10-11 e tezgaha koyar.

• samsungun genele yayamadığını yaymışlar hizmet bazında ama fiyat teklifleri rezalet, işi ucundan bilen birinin asla aklına getirmeyeceği bir teklif, laf olsun torba dolsun, hb genel olarak bence iyi izlenim veriyor dğerlerine göre ama burada komikler biraz

• thoonchai T kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani, yenileme için gönderdiğiniz telefona zarar mı vermiş kasaplar? Özellikle siz verdikleri ölü fiyatı reddetdikten sonra?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hepsiburada bu gidişle ikinci el mağazasına döner. Değişim yenileme diye kullanılmış tamir görmüş ürünleri sıfır diye satar. Zamanında servisin sıfır birebir değişim raporuna rağmen lapttopumu eski püskü kullanılmış tamir görmüş yada teşhire benzeyen bir tanesini aylarca oyaladıktan sonra göndermişlerdi. Hepsiburada önce normal sıfır alışverişi becersin sonra ikinci eli.

• ''Getmobil’in teknisyenleri tarafından özenle yenileniyor'' dedikten sonra ikna oldum ben . (!)

• Şu hizmeti Amazon Türkiye sunsa bir dakika beklemem telefonumu verir değiştirtirim. Umarım Amazon bu mesajımı okuyordur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Easycep'in neredeyse her şehirde, her avmde bir standı, kiosku oluyor. Elden gayet iyi fiyat teklifi verebiliyorlar. 2 gün içinde de anlaştığınız para hesabınızda oluyor. Eski bir A51'imi satmıştım. Sarı sitedeki ikinci el ilan fiyatlarının aynısını vermişti. Onunla, bununla uğraşmamak için satıp geçmiştim.

• Yeşil meşil araya katıyor vergi de yok yada çok az.Kim bilir işin içinde AB teşvikleri de vardır.Verdikleri fiyat resmen hırsızın alıp kaçarken ayıp olmasın diye çekmece üzerine bıraktığı rakam.Garantisi hikaye. Aynı cihazı 4 sefer yollayıp aynı şekilde geri alanlar var.Ilık popolu,anti sosyal, yada baba parası yiyen kısaca paranın değerini bilmeyen insanları kandırmak için güzel yöntem hemde yasal.Hayırlı işler

• Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt

O maalesef eskidendi. Easycep son 2 aydır binlerce kişinin parasını ödemedi. Şikayetvara bakabilirsiniz. İflas etti edecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thoonchai T kullanıcısına yanıt
    Bunu tahmin ettiğimden gönderme cüretinde bulunmam, iyi kalkışmışsınız

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.