|
Bildirim
Umarım kullanıcı tarafında karşılık bulmaz. Yoksa oyunlardaki gibi her şeye para, mikro ödeme vs. işine döner ucunu kaçırınca.
|
Bu sitede ki otamatik oynatmadan o kadar çok nefret ediyorum ki haberleri bile tıklamıyorum artık
|
Sağılacak arıyor toyotada akıllanmış.
|
Ooo togg bunu beğendi..
“Anahtarsız kapıyı açmak için yüz görümlülüğü” paketi. “Anahtarsız çalıştırmak için, enaktar parası aboneliği” “Yokuş kalkış için tekere takoz akçesi” aboneliği Gib gibi |
OC la hız artışı da gelecek bunlara heralde
|
Daha neler, zaten çok para kazanıyorlar birde abonelik adı altında ücret mi alacaklar. Tam bir saçmalık.
|
Yani kapitalizm kafası bir fikir daha üretip söyüşlemeye devam edecek desenize...
|
Yabi kısaca aşırı sıcak veya soğuk bir günde araca gitmeden önce aracı ısıtma/soğutma seçeneğimiz var ama abonelik gerekiyor. Bir de geçenlerde VW'e kızmıştık otonom sürüşü abonelikli yapacağı için. Toyota'nın yaptığı daha kötü... İlerde çarpma engelleyici otomatik frenleme özelliği için de ekstra para ister, bluetooth ile telefon bağlamak için de, koltuk ısıtma için de... Bu işin sonu yok, hızlıca buna karşı önlemler alınmalı.
Bazıları araç daha ucuz olacak demiş, hayır olmayacak çünkü bu özelliklerin kullanılması için gereken donanım/yazılım zaten araca konulmuş olacak yani zaten araçla birlikte özelliği satın almış olacaksınız. Parasını verdiğiniz şeyi kullanabilmeniz için satıcının bir de abonelik parası istemesi şark kurnazlığından başka bir şey değildir. |
4 tekerlek dlc aldım. Çift hak koltuk satıyorum gibi ilanlara başlayalım 😂
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Issızbiradam -- 13 Aralık 2021; 17:48:11 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaB0 -- 13 Aralık 2021; 19:43:50 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 14 Aralık 2021; 3:7:25 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |