Şimdi Ara

Otomobil sektörüne de abonelik geliyor: Toyota, akıllı araç özellikleri için aylık ücret talep edecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Gerizekalılar. O halde benim de kullanmayacağım ve istemediğim özellikleri arabadan söksünler ve sökülenlerin piyasa bedeli kadar bana para iadesi yapsınlar.

• Ayda $8 veya yılda $80 yerine keşke $50000 lık arabanın fiyatını $50800 yapsa da abonelikle falan uğraşmasak. Bu denli pahalı arabalarda üç beş kuruşun hesabını yapmak mide bulandırıyor.

• Resimdeki aracın modeli nedir

• MordSithh kullanıcısına yanıt
    toyota chr yi andırıyor sanki yeni kasası gibi ama chr yandan tek kapı gibi duruyor bu 4 kapı. rav4 ün yenisi desem, rav 4 ten küçük. konu görselinde plakada toyota zs gibi birşey yazıyordu heralde elektrikli modeli için konsept olsa gerek.

• cabriyo kullanıcısına yanıt

Böyle keskin görünüşlü uygun suv bulunur mu ya 300-400 

• Mercedes te E ve S serisinde arka dingil açı özelliğini yıllık ücrete bağladı, her sene parayı veren dingili döndürür misali...

• MordSithh kullanıcısına yanıt
    video.haber7.com
    Toyota'dan gövde gösterisi! 16 elektrikli aracını birden tanıttı
    https://video.haber7.com/video-galeri/200309-toyotadan-govde-gosterisi-16-elektrikli-aracini-birden-tanitti

plakada "toyota bz" yazıyormuş. tam model adı "bz4x". chr epey spor görünümlü bir araç hem tek kapı gibi duruyor. arka kapı açma yerleri gizli, hemde koltukları tek parça yani koltuk başlığı koltuk ile beraber. hem içi hem dışı çok spor görünümlü gerçekten. chr açılımı zaten "coupe high ride" yani tek kapı jip gibi diyelim. ancak altyapısı toyota pirius ile aynıymış. yani bildiğin geniş aile arabası altyapısı var. üstüne spor araba koymuşlar gibi.

• SAHİBİNDEN JAİLBREAKLİ TOYOTA COROLLA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başta forumda bulunan toyota fanlarını corolla hastaları olan memur kafalıları bu konuda göremezsiniz şu yapılan işe bakın;

Adama sorarlar Be dümbelek toyota, bunu aboneliğe dökeceğine yaptığın zımbırtı özelliği (sanki bana otomotiv dünyasında ilkmiş gibi, uzaktan çalıştırma çoğu amerikan muscle ve sports carlarında zaten yıllardır var ) araba üretim maliyetine ekleyip öyle satsanda milleti böyle şeylerle uğraştırmasan ?

böyle saçma sapan kafa yapılarıyla nereye varacaklar merak ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz aman arıza çıkarmasın diye elektronik donanımdan , otomatik vitesten ve yeni teknolojiden kaçan bir neslin temsilcileri olarak, sırtımıza binen vergilerin hepimizi kronik hasta ettiği bir coğrafyanın kader mahkumları olarak afedersiniz ama cok da s2mizde bu işler.... Sadece yaşama çalışıyoruz, kusura bakmayın akşam akşam, küfür etmekten nefret ederim, ben de doldum,taştım hayat pahalılığından....

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zaten böyle bir durumun olması kaçınılmaz. Otomobil sahipliği olayı 15 yıla kalmayacak . Hep abonelik ile devam edeceğiz.İlk kulağa kötü gelebilir ama şöyle düşünün teknoloji geliştirme maliyeti gerçekten çok yüksek ve bu teknolojide sürekliliği sağlamak ise daha büyük bir maliyet. Olaya TL olarak zaten bakmayın dolar bazında 500-600 bin dolarra kim araba alır ki alınmaz belli küçük bir kesim alabilir ancak. Bu yüzden sürekliliği sağlamak için abonelik sistemi gelmesi kaçınılmaz. Ama bu sistemde bir yandan kulağa güzel gelirken upload dizisindeki gibi arabaların suikaste uğrayabilmeside kaçınılmaz neyse kötü düşünmeyin zamana br şekilde ayak uydurucaz artık.

• Bu bizim gibi ülkeler için geçerli olmayabilir ama USA da insanlar araç almaktan ziyade kiralıyor. Dolayısıyla aracı kiraladın hangi özellikleri kullanmak istiyorsan parasını ödeyip açarsın kiralama sonunda da aldığın gibi iade edersin. Biz aracı sahiplenip bütünleşiyoruz oradakiler ise sadece işini göreceği bir aparat gözüyle bakıyor. Dolayısıyla bizim ülkemizde tutmaz gözüyle bakarken USA da popüler olacaktır.

• Önce Mercedes çıkardı bu işi , EQS olması lazım arka tekerlerin açılı dönmesini aboneliğe bağlayacağız vs diye.. Japonlar da herşeyde olduğu gibi avrupalıları taklit etmeye devam ediyor. Birşeyde de taklit etmeyip kendi icatlarını yapsalar şaşarım zaten. Japondan , japon balığından başka birşey olmaz diye boşa denmiyor.

Bu arada bence çok akıllıca birşey.. Keşke bütün arabalar fabrikasyon FULL Option satılsa da biz sadece kullanmak istediğimiz özellikleri abonelikle açsak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 15 Aralık 2021; 12:23:40 >
  • Quard kullanıcısına yanıt

yakında "uygulama içi satın alma" gibi "araba içi satın alma" da gelir....

"araba ücretsiz, bütün sürüş özellikleri ve aksesuar ücretli" gibi...

• Nerden yolarız çalışması

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Firmaya para verene kadar gider sanayi'de ustaya para verip yazılım attırıp gizli özellikleri açtırırım daha iyi  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vaybe demek komplo teorisyenlerinin dedikleri hep doğruymuş. evinizi arabanızı mülk edinmenizi zorlaştıracaklar abonelik sistemi kiralar gibi kullanım hakkı verecekler tamamen ileride dijitalleşmiş dünyada isteseler sizi serverden banlar gibi tüm hayattaki imkanlardanda uzaklaştırabilecekler diyorlardı gidişat oraya doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 16 Aralık 2021; 16:28:47 >
  • Akasha_Ether kullanıcısına yanıt

neden bu ileti + almamış, merak ettim.

ilk aklıma gelen bu oldu halbüse...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.