Şimdi Ara

Aydın Denizli arası eski yol mu otoyol mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Aydın Denizli arası eski yol mu otoyol mu?

(En Son Oy Tarihi: 29.10.2024)
Giriş

Yolun pahalı olmasının sebebi senin tek kelime edemediğin başkanının vaat ettiği şeyi yapmayıp KAÇMASI

O yol yapılsaydı bu otoyol gelmeyecekti oraya,gelse bile yap işlet devretle yapılmayacaktı.

Sizde kaçana laf edecek yürek yok,ama pahalı otoyola var

Sorunumuz bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

47 ışık bekleyi seçtim. Vergilerle yapılan otoyol bu kadar pahalı geliyorsa işıkları bekleyeceksin. O yolda ki tüm ışıklar şehir girişlerinde, okul yolu yakınlarında ve şehir içlerinde. Otoyol gibi ışıkta beklemeden geçemeyeceksin kusura bakma. Beklemek istemeyen parasını verir otoyoldan geçer. Belediye başkanı üstünden siyaset yapmaz. Otoyol yapılan yerde bir de alt geçit niye yapılmadı diye belediye başkanı suçluyor 🤣🤣🤣🤣🤣 bu iktidar yancıları baya komik ya. Işıkta bekleme diye otoyol yapmışlar ver parasını geç.

Yolu vaat edip yapmayan kişi yerine kimi suclayalim, Muharrem inceyi mi?

• Normal yol daha bakımsız ve bol radar li olabilir.Ben Otoyolu tercih ederdim.

• en1gma kullanıcısına yanıt

İzmir'den geliyorsam hiç otobandan çıkmazdım. Aydın'dan gideceksem hareket saatine bağlı, sabah erken veya gece geç vakitte normal yol, gün içinde otoban tercih ederdim.

• masterap M kullanıcısına yanıt

bu yoldan daha doğrusu Denizli-Nazilli arasından geçince bu araba yada plaka kayıtlarında gözüküyor mu. (Burda anlatmak istediğim ben ailemden gizli o yoldan geçersem bunu öğrenebilirler mi)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.