< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 21 Ekim 2024; 10:27:49 > |
Aydın Denizli arası eski yol mu otoyol mu?
Aydın Denizli arası eski yol mu otoyol mu?
(En Son Oy Tarihi: 29.10.2024)
-
-
Bu yolu eski yoldan gitmek herçekten akıl dışı olur ancak bol vakit olup bakına bakına gidecem diyen birileri o yoldan gider yoksa insanın kendini hari kiri yapası geliyor tabi Aydın Antalya arasıda aynı şekilde.
-
-
Otoyol 380tl yap işlet devretle yapıldı, hanımefendi vaat edip çivi çakmayinca.
Evet nereden geçelim @hayrettin_79 ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 21 Ekim 2024; 12:24:35 > -
her ne kadar o hanımefendiyi sevmesem ve yaptığı/yapmadığı bir çok işi eleştirsem de bak, aşağıdaki yazı sana cevap olur. o kavşakları ya da altgeçitleri kim ya da kimlerin yapmadığını ve millete bugüne kadar kimin ne çektirdiğini de görmüş olursun. sen git şimdi paşa paşa öde otoyol ücretini, şikayet etme...
-
Karayollarına yazı yazmış,o da demiş ki benim sorumluluk alanımda olanları ben yapacağım,buraya kadar okey
Yalnız atladığın bir şey var,malum hanımefendinin vaat ettiği alt geçitlerin TAMAMI aydın büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluk alanında
Özetle sana 2 seçenek sunayım
1- diğer elemanlar gibi banane Allah'ın Aydın'ından yeaaa diyerek topuklu efeyi inceden aklamak
2- özlem hanım niye bu vaadini gerçekleştirmemiş bizlere açıklamak.
-
merkezi idare (karayolları) ben yapacağım derse sen muhalif bir belediye olarak nasıl yapacaksın, bana bunu açıkla...yandaş olarak ağrına mı gitti bu durum?
-
Ben yandaş diilim,ama siz çok sağlam topuklu efeci çıktınız:)
Bir kez daha soralım madem.
Karayolları bu yolu komple ben mi yapacağım demiş,
Yoksa benim sorumluluk alanımda olanları mi ben yapacağım demiş?
Madem ki bu yol sizin iddianiza göre karayolları idaresinde
Özlem hanım vaat ettiği bu battı çıktıları nereye yapacaktı?
Eğer sizin iddianiz doğru ise özlem hanımın vaat ettiği 22 alt geçidin olduğu bölge olduğu gibi karayolları idaresinde,
Onların idaresinde olan bir yere battı çıktı vaat etmiş,ben yapacağım demiş
Doğru mu anladım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 21 Ekim 2024; 14:30:52 > -
Ama arkadaşımız @YouGotThatRight öyle demiyor
Karayolları yapacakmış özlem hanımın vaat ettiği işi
-
O yol düşman başına. İki de bir dur kalk yapmak zorunda kalıyorsunuz. Bir de ışıkları fasılalı yanmıyor. Yeşilden direkt turuncuya geçiyor insanı tedirgin ediyor. Normalde yeşil yanar sonra turuncudan kırmızıya geçer. Ama bunda yeşilden fasılalı yanıp sönmeden direkt turuncuya geçiyor. Ani fren yapmak zorunda kalıyorsunuz çünkü geçemeyeceğim hissi uyandırıyor. Otoyol çok şarttı bu yola.
-
Konu açıp çağıracagim demiştim, çağıralım bakalım
Arkadaşlar yapılmayan yol,ve ücretli otoyol
Hangisinden geçelim?
@münzevii
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 22 Ekim 2024; 11:50:52 > -
Anketteki şıklardan bile yandaşın bayrakla önde gideni olduğu açıkça belli. Son zamanların modası akp'li değilim ama cümlesinin laciverti.
Cevap vermekle uğraşmayın. Onun yerine balkona çıkıp çay keyfi yapın. Yalnız sigara kullanmayın, sağlığa zararlı.
-
Anketteki şık seni neden rahatsız etti,yolu 2014te vaat edip yapmayan kişiye başkanım denilmesi mi?
Forumda estiriyordunuz soygun cart curt diye aylardır
Yazsana para kaptırmayın fahiş fiyatlı otoyola eski yoldan gidin diye?
Akpli değilim demek benim hırsızım iyi demekten,vaat edip KAÇANLARI kollayıp chpli değilim ama demekten daha onurlu bir davranış buarada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 22 Ekim 2024; 14:30:27 > -
Ne yazıp yazmayacağıma karar verecek son insan bile değilsin. Sen git 240 km'lik yolun yarısını 40 liraya giderken öteki yarısı için sorgusuz sualsiz itaatkâr bir şekilde 385 lira öde.
-
Senin çok sevgili başkanın vaat ettiği yolu yapsaydı biz de 380 lira ödemeseydik
İnsanları nasıl utanç verici bir duruma soktuğunuzu bildiğin için sen bile otoyoldan geçme eski yolu kullan yazamıyorsun
Sizin gibi bekle dövlet yapar deyip 3 senelik işi 20 senede yapmayan milleti 20 posta soyanlara ses çıkarmayan,
özel şirket gelip yolu fahiş fiyata yapınca da birdenbire vatansever kesilenlerin,
başkanım vaat etti yapacak sen şimdilik 47 trafik lambasından geç yazmaya yüzü yetmeyenlerin
ne yazıp ne yazamayacagi belli gördüğün üzere.
-
O yolları bilmiyorum.
Ama şunu söyleyebilirim ki bol ışıklı yol şehir içlerinden ve meskun mahallerden geçiyordur.
Zaten bu güzergahta TIR veya kamyonun ne işi var.
Gidin maliyetine katlanıp otoyoldan geçin ve yaya trafiğinin çok olduğu yerlerde insan hayatına kast etmeyin.
Eski yolda batçık veya köprülü kavşak yapılsa bile sizin gibi ağır nakliye araçlarının otoyolu kullanması mecbur tutulmalı aynı İstanbul içi gibi.
Otoyolun pahalı geçiş ücretini ise zamanında veya halen desteklediğin, alkışladığın, hüloggladığın ağababalarından soracaksın.
Ben AKP'li değilim deme. Muhtemelen silmişsin ki şu anda böyle gerine gerine söylüyorsun ama yandaş az yorumun yoktu forumda.
-
Foruma yazdığım tek bir yorumu bile silmedim, yönetimin sildikleri hariç profilim açık
Buyur çıkar önüme koy senden özür dileyeyim.
Siz ümit Özdağa akp stepnesi derken ben o adama oy vereceğimi söylüyordum, sonra aynı siz karşısında hazirola geçip süt dökmüş kedi gibi protokol imzalarken de ben burdaydım.
Otoyolun pahalı olacağını daha yapılırken söyledim. O otoyol oraya niye yapılıyor,kim vaat etti ve KAÇTI onu da söyledim
Burada gerine gerine topuklu efesine laf söyleyemeyenler o zaman da aynıydı,şimdi de aynı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 22 Ekim 2024; 22:7:34 > -
İnsanların kendilerine göre bir tercihleri olduğunu anlayabilecek bir kapasiteye sahip değilsin. İsteyen istediği yolu kullanır. Eleştiren de kullanır, destekleyen de kullanır. Parasını bastırıp geçer. Kullanmak istemeyen de kullanmaz.
Keza aynı şekilde isteyen içkisini içer, istemeyen içmez. Şunu yap bunu yapma demek kimsenin haddine değildir. Ben haddimi bildiğim için uygun olmadığını düşündüğüm konularda kimseye bir şey önermiyorum. Şimdi sen de haddini bil ve kimin ne demek isteyip istemediğine burnunu sokma. Sen kimsin ki milletin siyasi görüşünü bilmeden kafana göre atıp tutuyorsun?
40 lira ödeyerek gidebileceğin bir yola sırf yandaş olduğun kişiler tarafından yaptırıldığı için 385 lirayı çok ucuzmuş gibi sağda solda lanse et.
Haydi yallah. Gördük sizin gibilerin vatanseverliğini.
-
47 ışık bekleyi seçtim. Vergilerle yapılan otoyol bu kadar pahalı geliyorsa işıkları bekleyeceksin. O yolda ki tüm ışıklar şehir girişlerinde, okul yolu yakınlarında ve şehir içlerinde. Otoyol gibi ışıkta beklemeden geçemeyeceksin kusura bakma. Beklemek istemeyen parasını verir otoyoldan geçer. Belediye başkanı üstünden siyaset yapmaz. Otoyol yapılan yerde bir de alt geçit niye yapılmadı diye belediye başkanı suçluyor 🤣🤣🤣🤣🤣 bu iktidar yancıları baya komik ya. Işıkta bekleme diye otoyol yapmışlar ver parasını geç.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
her ne kadar o hanımefendiyi sevmesem ve yaptığı/yapmadığı bir çok işi eleştirsem de bak, aşağıdaki yazı sana cevap olur. o kavşakları ya da altgeçitleri kim ya da kimlerin yapmadığını ve millete bugüne kadar kimin ne çektirdiğini de görmüş olursun. sen git şimdi paşa paşa öde otoyol ücretini, şikayet etme... |
Anketteki şıklardan bile yandaşın bayrakla önde gideni olduğu açıkça belli. Son zamanların modası akp'li değilim ama cümlesinin laciverti. Cevap vermekle uğraşmayın. Onun yerine balkona çıkıp çay keyfi yapın. Yalnız sigara kullanmayın, sağlığa zararlı. |
Benzer içerikler
- en iyi yağ filtresi markası
- kapı sacı nedir
- bora otomatik şanzıman
- baskı balata değişimi sonrası performans
- oto yıkama günlük kazanç
- skoda fiyat listesi 2024
- kia sportage en dolu paketi hangisi
- byd hangi modelleri getirecek
- volkswagen direksiyon tuşları ne ise yarar
- byd bayilik şartları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X