Forumda ki tüm arkadaşlara merhaba öncelikle. Direk konuya gireceğim. Bundan yaklaşık 2 sene önce malum popüler olan bir klipte ki ayrıntıya bir ara denk geldim ve bir de ne göreyim klipte ki kızı gözüm bir yerden ısırıyor dedim ve dememle inanamadım. Daha önce de böyle bir konu açılmış inanan olmamış, sözlük sitelerinde de dalgaya alınıp geçilmiş lakin benim uzun araştırmalarım süresince kanıtlarını toplayıp daha sonrasında analiz etmek sureti ile bizim malum ablamızın gerçekten de klipte oynadığını ortaya çıkardım. Fazla uzatmadan kanıtlara geçiyorum..
1)
İlk olarak bu resimden başlamak istiyorum. Nicole ablamızın sağ el bilekliğinin biraz aşağısında hafif yatay boyunca uzanan kol dövmesi var. Şimdi fotoğrafı kaydetip kola doğru yakınlaştırma yapın. Şimdi sıkı durun ve aşağıda ki fotoğrafa bakın, birebir aynı dövme sadece ilkinde hafif siyahlık olarak gözüküyor.
2)
Meşhur Nicole Aniston bakışı. Buna bakıpta nasıl o değil başka bir oyuncu diyebiliyorsunuz anlamış değilim. Erişkin filmlerini seyredenler bakışını iyi bilir zaten..
Biraz da yüzlerinde ki siyah noktaları inceledim ve ben şok.. Herşey bir yana sizinde yorumlarınızı almak istiyorum. Olurda olmadığına dair kanıtlarınız varsa söylerseniz iyi olur.