Şimdi Ara

Aydın yuvada kalıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gitmek istedi gitsin gelecekse oynasın 200 bin euroya bir yandanda gaddarlık yaptım diye düşünüyorum
  • Emre denen kımıl zararlısına tercih ederim, en azından fiziği daha iyi. Bence Aydın kalsın, Emre'yi de bir yere kiralasınlar belki parlar diye.
  • Engin 400bin e oynarken sampiyon olmamiza buyuk katki sagladi. Fenerde gokhan yillardir mutevazi ucretlerle oynadi. Aydin asla 700 bin alacak bir performans sergilemedi, sureklilik yakalamadi. Bence de takimda kalmali ama 700 bin i hak etmeli once.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıldız futbolcu?
  • Kim ne derse desin ben Aydın Yılmaz'da son sene çok değişiklik gördüm ayağı yere sağlam basıyor Emanuel Eboue Quiz programında söylemişti hatta 'Kendine hiç iyi bakmıyordu ama bu sene daha farklı kendine iyi bakıyor Antrenman bitimi çalışmalara katılıyor' falan demişti. Kim ne derse desin ben Erman gibi gelecek olmayan topçulardan çok Aydın'dan Mertan Caner'den veya Salih Uçan'dan beklerim ülke başarısı için birşeyleri..
  • sevindim ama hazırlık dönemini boş geçirdi. hamitten daha yararlı bir oyuncu. hamit kadar üstüne düşülse bu kadar gole yakın bir oyuncudan fayda sağlanabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamitten yararlı olur, hayırlısı diyelim. Hazırlık kampında yattığı için ücretini düşürselerdi keşke
  • gelsin bence ne zararı olur o kadar da kötü adam değil ihtiyacımız olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Çarşıdan aldım Shaqiri eve geldim Necati" dedik sonra Drogba ve Sneijder geldi.

Bu yüzden bu habere seviniyorum.

Çarşıdan aldım Nani eve geldim Aydın Yılmaz
  • 3.Lig kulüplerinin kapısına bırakıp kaçacaksın .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.