Şimdi Ara

Aydın yuvada kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray’daki geleceği belirsizliğini koruyan Aydın Yılmaz takımda kalıyor. Sarı-kırmızılı ekibin altyapısından yetişen yıldız futbolcunun sözleşmesi bu sezon bitiminde sona ermişti. Yönetimin 700 bin Euro'luk teklifini kabul etmeyen Aydın kulüple yollarını ayırma kararı almıştı. Benfica ve Bursaspor gibi takımlardan teklif alan 25 yaşındaki futbolcu bu tekliflere evet dememişti.

Bugün öğleden sonra Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Fatih Terim ile bir araya gelen başarılı oyuncu bir transfer görüşmesi gerçekleştirdi. Tecrübeli teknik adamın, yıldız oyuncuya kendisiyle devam etmeyi arzuladığını söylediği bildirildi. Aydın Yılmaz’ın büyük ölçüde anlaşma sağladığı ve kariyerine sarı-kırmızılı forma altında devam edeceği kaydedildi. (AMK)

http://spor.haberturk.com/futbol/haber/872622-aydin-yuvada-kaliyor

• Alan çıkmadı diye Galatasaray'da kalsın.. Ne ala memleket..
  • aynen eleman boştaydı kimse ya teklif etmedi yada edilenleri beğenmedi. Bu saatten sonra hazırlık kamplarınada katılmadı takıma hiçbir yararı da olmaz boşuna para alır. Şu an yeni sözleşme imzalamamız enayilik bana göre.
  • benficaya hayir demis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

benficaya hayir demis

dil sorunu yüzündendir bence. küçük çocuğu var, türkiye'de kalmak istiyodur. kakalasaydık keşke bi' anadolu takımına.
  • emre - engin baytar - amrabat - erman neyimize yetmiyor ?
  • Kızılay mıyız lan biz her açıkta kalanı kulübe alıyoruz. Herif 700 bine burun kıvırıp 3 ay tatil yapıyor sonra ' hocam kulüp bulamadım :( ' var mı lan böyle ?
  • Bana Asya'dan bile takibi çıkmayan adam bizde kalıyor 1 maça bile çıkmayacak ama dünyaların parasını alacak

• Aylar önceden Aydin'in GS'ye transfer olacagini iddia ediyordum, nihayet görüsmelere baslanmis.

quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Abi Aydin kalitesinde (ortama kalite) ve yasinda (ortalama bir yas) bir oyuncu serbest kalsaydi, Galatasaray coktan o oyuncuyu transfer etmisti. Bonservisi olmayan adamlara karsi bir zaafimiz var.

Cok ilginc, adami gönderdik ama yönetimin Türk oyuncu transfer politikasina bir anda en uygun oyuncu haline geldi. Normal sartlarda Galatasaray'in Aydin'i tekrar transfer etmesi lazim. Her an eski oyunculari oldugunu unutup yilda 1 milyon euro civari bir rakamla transfer edebilirler. Ciddiyim..

quote:

Orijinalden alıntı: neverlate
    Yönetimin transfer politikasi inanilmaz gercekten. En cok ihtiyacimiz olan bölgeye israrla adam almiyorlar.

Bunun adi "bekle ve gör" degil. Bunun adi "bekle, 30 yasina gelsin, kontrati bitsin, kimse ilgilenmesin, astronomik maas ver al" taktigi. Baska türlü oyuncu aldigimiz yok.

Bakin 1 aydir burada iddia ediyorum, gönderdigimiz Aydin Yilmaz'i geri alacagiz. Cünkü yukaridaki taktige bire bir uyuyor.

• Şimdi biri çıkar derki Bragaya attığı gol olmasaydı bla bla bla
  • Bir benim istediğim oldu demek ki.

• Kurtulduk derken nereden çıktı bu adam yav. :(
  • Konya, Braga maçları dışında kulüpte kaldığı süre boyunca - ki 7-8 sene var sanırım - ciddi anlamda ne başarısı var da bu kadar istiyorsun merak ettim. :) Adamın normal, kamp yemiş halinden hayır görmedik şimdi tüm yaz dönemini pas geçmiş haline katlanacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

Konya, Braga maçları dışında kulüpte kaldığı süre boyunca - ki 7-8 sene var sanırım - ciddi anlamda ne başarısı var da bu kadar istiyorsun merak ettim. :) Adamın normal, kamp yemiş halinden hayır görmedik şimdi tüm yaz dönemini pas geçmiş haline katlanacağız.

..
  • Sen gelme ulan ayı.

Bugüne kadar ne yararını gördükte kulüp bulamayıp tüm yaz yatan adama 3 yıllık sözleşme vermişiz.
  • Sol acik bu olsa gerek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah kahretsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarılı futbolcu ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.