Şimdi Ara

Aydınlatabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,YGS-5 sıralamam 120k.LYS'de ise TM-1 ham puanım 312 civarı-Açı'dan hesapladığım kadarıyla-olacak.AOBP durumunda 61 puan eklenecekti,OBP durumunda 46 puan gelecek.Bu beni nasıl etkiler maalesef kestiremiyorum.AOBP'ye göre benim için daha mı iyi oldu bu yani? Hiç anlayamıyorum,aydınlatabilirseniz çok sevineceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 61 puan 75 üzerinden gelen puandı 60 üzerinden ise 45 küsür gelecekti şimdi 46 puan gelecek ama birçok iyi öğrencinin 4-5 arası puan kaybı olduğunu düşünürsek senin için olumlu bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazanmak12 -- 14 Temmuz 2012; 2:25:37 >
  • aobp durumunda en yüksek 60 olabilir. sen geçen seneye göre 61 yazdın galiba. öyle olsa bu sene sana 48 gelmiş olacaktı. fakat obp ile 46 geliyor. 46 da obp için fena değil en kötü yerini korursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellboy062 -- 14 Temmuz 2012; 2:26:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy062

aobp durumunda en yüksek 60 olabilir. sen geçen seneye göre 61 yazdın galiba. öyle olsa bu sene sana 48 gelmiş olacaktı. fakat obp ile 46 geliyor. 46 da obp için fena değil en kötü yerini korursun.

Evet geçen seneye göre söylemiştim,çok teşekkürler cevaplarınız için

• hiç bişe değişmez o aralıkta iyi anadolu liseli olmaz.Rakiplerine de obp yarıyor.Bu arada obp miz aynı bu obp ile tıpa girmeye çalışıyorum.

• En son çıkan puanlarımız hemen hemen aynı benimde açıya göre 315 civarı, ama obp ile okul puanım 39 falan malesef... Acaba sıralama olarak nasıl olacak kestirebiliyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur71

hiç bişe değişmez o aralıkta iyi anadolu liseli olmaz.Rakiplerine de obp yarıyor.Bu arada obp miz aynı bu obp ile tıpa girmeye çalışıyorum.

Teşekkürler yanıtın için,sen de -umarım- hedefine ulaşacaksın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.