Şimdi Ara

____ Aygıt Yöneticim Nerede _______

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Az önce PII anakart ve Cel533 işlemci ile bir sistem topladım. Ve bu sistemden size yazıyorum. Kurduğum sistemde herşey normal ama aygıt yöneticisine girdiğimde ekran bomboş. Bu sorun için ne yapabilirim?

____ Aygıt Yöneticim Nerede _______

• baslat - calistir - services.msc yaz entera bas. tak ve kullan adli hizmete cift tikla baslangic turunu otomatige getir ve bilgisayari yeniden baslat buyuk ihtimallle olacaktir
    olmazsa sunlari dene:
    baslat - calistir - regedit yaz entera bas: suraya git:
    HKLM\System\CurrentControlSet\Enum sag tikla ve izinlere gel everyone adli kisiye tam izin ver
    eger bu cozum olmazsa guvenli kipten gir aygit yoneticisine ve unlem yada carpi - soru isaretli olanlari kaldir yeniden baslat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serji -- 4 Ekim 2006; 21:42:16 >
  • Dostum bahsettiğin 3 yöntemide denedim. İlk bahsettiğin ayar zaten belirttiğin gibi. Regedit ayarını dediğin gibi yaptım. Güvenli kipten de oturum açtım. Ancak sürücüler yine yok.
    Yani çözüm bulamadım.

Ben aygıtların hepsinin driverını yükledim. Ancak board eski bir board olduğu için chipset driverı elimde yok. Sorun bundan kaynaklanabilirmi?
  • dostumhttp://forum.donanimhaber.com/m_9478084/tm.htm buraya git ve orada rresimlerde anlattigim gibi bir log dosyasi yolla o konuya. sisteminde bir spyware olabilir ayrica gonderdikten once/sonra program ekle/kaldirda context ile ilgili bisey varsa onu kaldir ve tekrar dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.